Ο δανεισμένος προβολέας από το G310R ταιριάζει με το ψηλό φτερό και τη σχεδίαση του GS.

Οι χειρολαβές όπως και η σχάρα, περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Είναι GS και το δείχνει

Από όπου και να την κοιτάξεις φωνάζει GS. Και γιατί άλλωστε να μην το κάνει, αφού η σχεδίαση της βασίζεται σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχήματα στον κόσμο των δύο τροχών. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει το ψηλό φτερό και η μάσκα με τη μικρή ζελατίνα και το δανεισμένο φανάρι από το G310R. Το πίσω μέρος μοιάζει επίσης με το γυμνό αδελφάκι του, μόνο που η βάση για Top Case (περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό) δίνει περισσότερο όγκο που ταιριάζει με τις διαστάσεις και τον adventure χαρακτήρα του μοντέλου. Τα αιχμηρά πλαϊνά πλαστικά όμως είναι διαφορετικά, όπως και ο μπροστινός τροχός που πλέον είναι 19 ιντσών, αυξάνοντας τις δυνατότητες εκτός δρόμου. Η ποιότητα κατασκευής και συναρμογής βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας  και δεν χωρά αμφιβολία ότι η TVS (εργοστάσιο στην Ινδία όπου κατασκευάζεται η G310 R και GS) τηρεί πιστά τις προδιαγραφές που έχει θέσει BMW, καθώς  κατά τη διάρκεια της δοκιμής δεν έπεσε στην αντίληψή μας κάποιος τριγμός. Κάτι που δεν είχαμε παρατηρήσει στην Βαρκελώνη, είναι ένα ελαφρύ τρέμουλο στη δέσμη του φωτός σε κακοτράχαλο κυρίως δρόμο, αφού  έχει τοποθετηθεί ¨σινεμπλόκ¨ στον προβολέα, για αντοχή στην Off – Road χρήση. Την εξωτερική εμφάνιση πάντα ολοκληρώνει η βαφή, που στη μοτοσυκλέτα της δοκιμής ήταν στο χαρακτηριστικό άσπρο-μπλέ της BMW, ενώ διατίθεται επίσης σε κόκκινο και μαύρο.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Apostolis

    Κατα την προσωπική μου άποψη......Playmobil........φθηνή κατασκευή για το όνομα της bmw, υπάρχουν πάρα πολλές μηχανές σε αυτήν την τιμή με πραγματικό value for money

      22
  • NEKTARIOS

    Δυστυχώς αυτό το δίκυκλο δεν έχει καμία σχέση με Βαυαρία.Παλι καλά πού αναφέρεται ότι η ποιότητα είναι μέσου επιπέδου.Το χειρότερο είναι ότι μετά από κάποια ώρα οδήγησης ζεσταίνει η εξάτμιση το πίσω αμορτισέρ.....με ότι αυτό συνεπάγεται.

      14
  • χρηστος

    για χωρα κρισης η τιμη της ειναι ακριβη στην ελλαδα.αν υπολογισουμε και το κοστος χρησης μετα την αγορα λογω συνεργειων β.μ.β ασυμφορη.για τους μισθους της γερμανιας ειναι καλη.εδω δε θα πιασει.

      27
  • Γιαννης

    Δυστυχώς δεν έχει καθόλου ροπή χαμηλά και θέλει πολύ συμπλέκεται άμα για να ξεκινήσει,οποίος αρχάριος το οδηγεί του σβήνει συνέχεια στην εκκινηση

      40