net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η 250άρα μοτοσικλέτα της Suzuki διατίθεται εδώ και αρκετό και νέο με νέα σημαντικά χαμηλότερη τιμή που κάνει την αγορά της ιδιαίτερα ελκυστική.

Στους δρόμους της πόλης το Inazuma κινείται με άνεση και χάρη διατηρώντας τον αναβάτη του χαλαρό και ξεκούραστο.

Πάνω στη σέλα του Inazuma θα βολευτούν εύκολα και βαρύτεροι αναβάτες, μεγαλύτερου αναστήματος.

Μια χαρά θα τα καταφέρει και σε δρόμο με στροφές το Inazuma.

Suzuki Inazuma 250

Με τη νέα φοβερή του τιμή το Inazuma χτυπά απευθείας στην καρδιά του αναβάτη που ψάχνει μια απίστευτα προσιτή και καθημερινή “250άρα” μοτοσικλέτα με “βαρύ” όνομα και επιβλητική εμφάνιση.

 
+:Τιμή, σχέση τιμής/απόδοσης, φιλικότητα
-:Σε αυτή την τιμή δεν έχει αρνητικά

Τιμή: 3.595 ευρώ
Τιμή τελικού: 482 ευρώ
Σύνολο: 4.077 ευρώ

Το Ιnazuma έδειξε αμέσως ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να το ανάγουν σε ένα ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές μετακινήσεις ενός αναβάτη. Πολύ σημαντικό για το Inazuma ήταν και η λογική τιμή του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το σήμα της Suzuki που κοσμεί το ρεζερβουάρ του. 

Τώρα η ελληνική αντιπροσωπεία, συνεχίζοντας στην επιθετική τιμολογιακή πολιτική των τελευταίων μηνών, προσφέρει τη “μικρή” μοτοσικλέτα της σε τιμή σοκ για τα δεδομένα της κατηγορίας που δεν συγκρίνεται με άλλη μοτοσικλέτα στα 250-300 κ.εκ. 

Μάλιστα βάζει δύσκολα όχι μόνο σε μοτοσικλέτες και scooter ανάλογου κυβισμού αλλά και σε μικρότερα δίκυκλα που έχουν ίδιο ή μεγαλύτερο κόστος απόκτησης. Η νέα τιμή, μαζί με το πανέμορφο τελικό της Yοshimura είναι οι δύο λόγοι που το Inazuma φιλοξενείται ξανά στο Moto Τρίτη.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ