net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στα φανάρια και όπου σταματούσε το Rally συγκέντρωνε τα επιφωνήματα θαυμασμού και ερωτήσεις για το ποιόν του.

Αισθητική-Ποιότητα κατασκευής

Οι αλλαγές που διαφοροποιούν το Rally ξεκινούν από τον μπροστινό τροχό 19 ιντσών και τις ακτινωτές ζάντες - αντί των χυτών 17-ιντσων του βασικού μοντέλου. Αυτή η μετάβαση σφραγίζει και τη γεωμετρία του Caponord, καθώς η γωνία κάστερ μεγάλωσε στις 27,4 μοίρες (από 26,1), το ίχνος κόντυνε στα 116,8 χιλιοστά (από 124,5) και το μεταξόνιο μάκρυνε κατά περίπου 20 χιλιοστά.
Ο εξοπλισμός ακόμη περιλαμβάνει μεγαλύτερη και ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ποδιά κινητήρα, κάγκελα με δύο προβολάκια ομίχλης και θερμαινόμενα γκριπ. Το Rally πακέτο ολοκληρώνεται με δύο κομψές βαλίτσες με αλουμινένια καλύμματα, ειδική παραγγελία από την Givi - πρόκειται για το μοντέλο 33 λίτρων TRK33N Trekker.
Παράλληλα, το Rally μας έρχεται εξοπλισμένο με τις ημιενεργές αναρτήσεις Aprilia Dynamic Damping  (ADD) και όλα τα ηλεκτρονικά αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για το μοντέλο από την Aprilia.
Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλότατη, προσφέροντας άφθονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για χάζι, αλλά και εξαιρετική βαφή που τραβά τα βλέμματα στον δρόμο - βάση εμπειρίας από το εντυπωσιακό κίτρινο Dune που είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε. Στα φανάρια και όπου σταματούσε το Rally συγκέντρωνε τα επιφωνήματα θαυμασμού και ερωτήσεις για το ποιόν του.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ