Αλλαγές στην ανάρτηση, τον κινητήρα και όχι μόνο φέρνει το 2021 για τα Honda CB650R και CBR650R.

Honda CBR650R

Honda CB650R και CBR650R 2021

Στα πλαίσια της ανανέωσης της γκάμας της, η Honda αποκάλυψε και τα νέα CB650R και CBR650R για το 2021. Τα μοντέλα ανανεώνονται σε καίρια σημεία και ήρθε η ώρα να δούμε αναλυτικά, πως.
 
Ξεκινώντας από το CB650R, το Neo Sports Café μοντέλο της εταιρείας αποκτά νέο εμπρός πιρούνι, συγκεκριμένα το Showa Big Piston Fork των 41 χιλιοστών, το οποίο διαχωρίζει το ελατήριο από τον μηχανισμό απόσβεσης, τοποθετώντας τα ξεχωριστά στα καλάμια του πιρουνιού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πιστόνι απόσβεσης υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση των κραδασμών, άρα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.
 
Ο κινητήρας παίρνει αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro5. Πιο συγκεκριμένα, ανανεωμένα είναι η ECU, τα προφίλ των εκκεντροφόρων, ο χρονισμός της εισαγωγής και όλο το σύστημα εξάτμισης, ενώ τοποθετήθηκε και αισθητήρας στροφάλου. Έτσι, η μέγιστη ισχύς του μοντέλου παραμένει στους 94 ίππους, παρά την συμμόρφωση του με τις νέες προδιαγραφές ρύπων, ενώ μπορεί να περιοριστεί στους 47 ίππους για όσους έχουν δίπλωμα Α2. .
 
Aλλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων με βελτίωση στην απεικόνιση των ενδείξεων, νέα πλευρικά πλαστικά πάνελ και βάση πινακίδας/λασπωτήρα, ενώ το τιμόνι έχει μια νέα, μεγαλύτερη γωνία για ευκολότερους ελιγμούς στις μικρές ταχύτητες. Κάτω από την σέλα, το CB650R αποκτά επίσης νέα παροχή ρεύματος τύπου USB-C.
 
Για το CBR650R, οι αλλαγές για το 2021 είναι ακριβώς οι ίδιες, με δύο μόνο μικροδιαφορές: Στα φωτιστικά σώματα, έχει αλλάξει η γωνία των ανακλαστήρων στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μια νέα εμφάνιση, ενώ τα γραφικά στην CBRR650R είναι ανανεωμένα.
 
Το CB650R του 2021 θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς: Μπλε, μαύρο και κόκκινο, ενώ για το CBR650R τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι κόκκινο και μαύρο.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9