Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το ψηλό ρύγχος και το φωτιστικό σώμα που αποτελείται από 4 led προβολείς, DRL φώτα ημέρας και ενσωματωμένα Led φλάς.

LED είναι και τα φωτιστικά στο πίσω μέρος, στο οποίο ξεχωρίζει και η ιδιαίτερης σχεδίασης εξάτμιση.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς, το T310 ακολουθεί την φουτουριστική σχεδίαση της εταιρίας, με έντονες γωνίες σε κάθε του σημείο, στοιχεία που του επιτρέπουν να τραβά με ευκολία τα βλέμματα σε κάθε πέρασμά του. Μπορεί τα μηχανικά μέρη να είναι κοινά μεταξύ των τριών αδελφών, όμως η γενική σχεδίαση διαφέρει τόσο ώστε να μπορείς να ξεχωρίζεις με ευκολία το κάθε μοντέλο.Το Τ310 δεν διαφέρει μόνο ως προς τα πλαστικά όπου την παράσταση κλέβει  το μπροστινό ρύγχος, καθώς εξοπλίζεται με προστατευτικά κάγκελα, χούφτες και ψηλή ζελατίνα για να τονίσει τον Adventure χαρακτήρα του. Συναντάμε Led σε όλα τα φωτιστικά σώματα της μοτοσυκλέτας, τόσο στον μπροστινό επιθετικό προβολέα με τα φώτα ημέρας, όσο και στο πίσω φανάρι, χωρίς να εξαιρούνται τα φλας τα οποία για το πίσω μέρος βρίσκονται χαμηλά μαζί με τον λασπωτήρα και την πινακίδα, αφήνοντας τα καλλίγραμμα οπίσθια και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης να αναδειχθούν. 


Το μοντέλο εκτός από το φανταχτερό μπλε της δοκιμής διατίθεται σε δύο ακόμη χρωματισμούς, πορτοκαλί και μαύρο, που συνδυάζονται με bronze μηχανικά μέρη δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο. Στον τομέα της ποιότητας μπορεί να εμφανίζονται κάποιοι  τριγμοί συντονισμού όταν οι στροφές πλησιάζουν τα κόκκινα, ωστόσο τα υλικά και η συναρμογή των πλαστικών και μηχανικών μερών βρίσκεται στα στάνταρ της κατηγορίας, τα οποία οι περισσότεροι ανταγωνιστές απαιτούν αρκετά περισσότερα ευρώ για να τα καλύψουν.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

  • pitis

    Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και με πολλά εξτρά για την τιμή που προσφέρεται και σκέφτομαι προσωπικά να προβώ στην αγορά του, αλλά έχω διαβάσει σε πολλά foroum και sites, ότι έχουν βγάλει αρκετά προβλήματα και μηχανικά και ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά, μακάρι να το βελτιώσουν αρκετά ωστέ να μπορέσει να αποκτήσει μία αξιόλογη αξιοπιστία.

      14