Daytona Cityplay 50: Από τα πιο προσιτά δίκυκλα της αγοράς

Daytona Cityplay 50: Από τα πιο προσιτά δίκυκλα της αγοράς

Με τιμή κάτω από 800 ευρώ, το Daytona Cityplay 50 είναι ίσως πιο οικονομικό και από το κινητό σου.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Καλάθι εμπρός και επίπεδο πάτωμα

Το Cityplay 50 είναι ένα νέο ηλεκτρικό μοτοποδήλατο της Daytona που θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σου. Οι εκτεθειμένοι ατσάλινοι σωλήνες του πλαισίου συνθέτουν μια ξεχωριστή εικόνα που ξεφεύγει από τα όσα έχουμε συνηθίσει και τραβά τα βλέμματα. Στο εμπρός μέρος την παράσταση κλέβει το μεγάλων διαστάσεων καλάθι που κλείνει στο πάνω μέρος επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων χωρίς αυτά να χρειάζονται δέσιμο. Πιο ψηλά συναντάμε τον εντυπωσιακό LED προβολέα τριγωνικού χρήματος, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι και τα φλας. Το επίπεδο πάτωμα αφήνει άπλετο χώρο για τα πόδια και επιτρέπει το φόρτωμα εκτοξεύοντας την πρακτικότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το οδηγείς χωρίς δίπλωμα

Στο κέντρο του πίσω τροχού υπάρχει ηλεκτροκινητήρας ονομαστικής απόδοσης 500 Watt, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία μολύβδου 48V και χωρητικότητας 20 Ah, που δίνει μέγιστη αυτονομία 63 χιλιόμετρα. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 25 χλμ. / ώρα, ώστε το Cityplay 50 να μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα. Η ροπή των 15,3 Nm του επιτρέπει να ξεκινάει από στάση σε δρόμους ακόμα και με 15% κλίση. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσα από μια ψηφιακή οθόνη.

Χωράει δεύτερο άτομο

Το Cityplay 50 μπορεί να φιλοξενήσει δεύτερο άτομο καθώς διαθέτει ξεχωριστή σέλα, πλατφόρμες για τα πόδια και μαξιλαράκι πλάτης. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω, ενώ ταμπούρα 110 χιλιοστών και στους δυο άξονες φροντίζουν για το ασφαλές φρενάρισμα. Οι τροχοί του είναι 10 ιντσών για αυξημένη ευελιξία και ευκολία χειρισμών.

Το Daytona Cityplay 50 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα μπλέ, πράσινο και ροζ με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 795 ευρώ ή 603 με επιδότηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »