net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι κίτρινες φλούο ζάντες κάνουν εντυπωσιακή αντίθεση με το μουντό ποντικί χρώμα της υπόλοιπης μοτοσικλέτας. Το συνιστούμε.

Πλαίσιο- φρένα-αναρτήσεις: Δοκιμασμένες επιλογές

Το αλουμινένιο πλαίσιο προέρχεται από το καινούριο R1. Σύμφωνα με την Yamaha όμως, έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις, για να ταιριάζει καλύτερα με τον νέο ρόλο της μοτοσικλέτας, την διασκεδαστική οδήγηση δηλαδή, κυρίως σε δημόσιους δρόμους, εντός και εκτός των τειχών της πόλης. Ελαφρώς αλλαγμένη είναι η στιβαρότητα του πλαισίου, ενώ το υποπλαίσιο έχει αλλάξει εντελώς, κατασκευάζεται από ατσάλι και μπορεί να δεχτεί χωρίς προβλήματα τόσο συνεπιβάτη όσο και τις βαλίτσες που έχει φτιάξει η Yamaha για το μεγάλο 1000άρι της. Από το τελευταίο R1 προέρχονται και οι αναρτήσεις του MΤ-10. 

Το πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι της KYB με διάμετρο καλαμιών στα 43 χλστ. έχει σεταριστεί ειδικά για το ιαπωνικό streetfighter, ενώ το ίδιο ισχύει και για το αμορτισέρ που εδράζεται στο κάτω μέρος του μεγάλου σε μήκος ψαλιδιού μέσω μοχλικού. 

Στο τομέα των φρένων το MT-10 φέρει εμπρός δίσκους διαμέτρου 320 χλστ. η οποίοι συνεργάζονται με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, ενώ για την επιβράδυνση του πίσω τροχού έχει τοποθετηθεί δίσκος 220 και μονοπίστονη δαγκάνα. Η εικόνα του συστήματος πέδησης συμπληρώνεται φυσικά από την ύπαρξη ABS.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ