Ο χαρακτηριστικός προβολέας διαθέτει φώτα ημέρας DRL, ενώ στο εσωτερικό του δεσπόζει το Χ με το σήμα της Ducati.

Τα χαρακτηριστικά φιλετάκια με το σήμα Scrambler Ducati συναντώνται και εδώ.

Η ρετρό εμφάνιση είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευή

Ρετρό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο όπως τα περισσότερα Scrambler, το 1100 είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ιταλικό Design και αυτό το διαπιστώνεις σε κάθε βόλτα μαζί του. Δεν τραβά τις εντυπώσεις με σχεδιαστικές υπερβολές, γι΄αυτό θα κερδίσει τα βλέμματα των πιο παρατηρητικών, οι οποίοι θα σπαταλήσουν αρκετή ώρα ¨χαζεύοντας¨ κάθε λεπτομέρεια πάνω του. Ξεκινώντας  από το μπροστινό μέρος συναντάς έναν στρογγυλό προβολέα (must για την κατηγορία), με περιμετρικά φώτα ημέρας DRL που ανάβουν διακριτικά, δίνοντας την απαραίτητη νότα μοντερνισμού χωρίς να αλλοιώνεται το σύνολο. Φυσικά πριν κοιτάξεις πίσω, δεν μπορείς να αγνοήσεις το πιρούνι της Ohlins με το οποίο εξοπλίζεται η έκδοση sport, αφού το χρυσό του χρώμα κάνει αντίθεση με το μαύρο ματ όπως ακριβώς οι κίτρινες ρίγες και οι λεπτομέρειες στο ρεζερβουάρ και στα φτερά της μοτοσυκλέτας.


Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν τα διπλά τελικά των εξατμίσεων που πλαισιώνουν το πίσω Led φανάρι δίνοντας τσαμπουκαλεμένη όψη που ταιριάζει στον μεγάλο αδελφό της οικογένειας Scrambler, ενώ το σύνολο ολοκληρώνουν οι τροχοί (18 και 17 ιντσών) με 10 ακτίνες και τμήματα βουρτσισμένου αλουμινίου. Χωρίς περιττά πλαστικά, η ποιότητα κατασκευής είναι με μια λέξη κορυφαία σε κάθε εκατοστό της μοτοσυκλέτας, δημιουργώντας μια εικόνα που θα μπορούσε κάλλιστα να διακοσμήσει εκτός από το γκαράζ και το σαλόνι του σπιτιού σου, όσο μοντέρνο ή vintage και αν είναι.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Κώστας

    Τα naked μηχανάκια είναι σαν την ασπρόμαυρη τηλεόραση,σου την επιβάλει το μαγικό marketing και την αγοράζεις ξέροντας ότι είναι η χειρότερη επιλογή.Σου λέει ο δημοσιογράφος ότι με αυτή ξεχνάς τα προβλήματά σου.Δηλαδή με μια Multistrada enduro δεν τα ξεχνάς;

      4