Ιδού το CFMoto ZEEHO Cyber.

Ιδού το CFMoto ZEEHO Cyber.

Ιδού το CFMoto ZEEHO Cyber.

CFMoto ZEEHO: Είσοδος και στα ηλεκτροκίνητα scooter

To νέο και ηλεκτρικό scooter της CFMoto είναι εδώ: Αυτό είναι το ZEEHO Cyber, που ανοίγει μια νέα σελίδα στην εταιρεία εισάγοντας την σε αυτό που πιθανότατα αποτελεί το μέλλον του δικύκλου… Δείτε περισσότερα.

Η CFMoto ανακοίνωσε, πριν λίγες ώρες, το ZEEHO Cyber, που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας θυγατρικής μάρκας ZEEHO. Πρόκειται για το δεύτερο ηλεκτρικό δίκυκλο που ανακοινώνεται από την CFMoto και μάλιστα μέσα σε διάστημα 1 μήνα, εγκαινιάζοντας παράλληλα και μια ξεχωριστή μάρκα. Το ZEEHO Cyber λοιπόν, είναι ένα νέο concept scooter που δείχνει μάλιστα να είναι έτοιμο και για παραγωγή, αν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες!
 
Το Cyber είναι ένα ιδιαίτερα μοντέρνο scooter, με αστικό προσανατολισμό και ιδιαίτερα σπορ σχεδιαστικές γραμμές. Θα λέγαμε μάλιστα ότι φέρνει αρκετά έντονα, στην μορφή του BMW Definition CE 04 concept που με την σειρά του αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό. Στην «καρδιά» του Cyber βρίσκεται ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 13,4 ίππων, που το καθιστά κατάλληλο και για οδήγηση από κατόχους διπλώματος A1. Η CFMoto ανακοίνωσε και τις επιδόσεις του μοντέλου: Με τελική ταχύτητα 110 χλ,/ώρα, το Cyber μπορεί να φτάσει τα 50 χλμ/ώρα από στάση σε 2,9 δευτερόλεπτα. Η ροπή του μοντέλου αγγίζει τα 21,7 kgm στον τροχό, μια μέτρηση που αναμφίβολα εντυπωσιάζει!
 
Η CFMoto ανακοινώνει ότι το Cyber έχει μια αυτονομία της τάξης των 129 χιλιομέτρων (καθόλου άσχημα), ενώ μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω ταχυφορτιστή στο 80% της χωρητικότητας του μέσα σε 30 λεπτά.
 
Στο πνεύμα της εποχής, το Cyber φέρει μια οθόνη TFT που θυμίζει tablet, για την ρύθμιση και τον χειρισμό των συστημάτων του. Θα προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth, με το σύστημα να φέρει δυνατότητα πλοήγησης, χειρισμού μουσικής και φωνητικών εντολών, ενώ οι Riding Modes του μοντέλου θα είναι 3: Eco, Street και Sport. Ακόμα, το Cyber διαθέτει και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μια τεχνολογία που επεκτείνεται όλο και περισσότερο στα δίκυκλα.
 
Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για το ZEEHO Cyber, η έκδοση παραγωγής του οποίου πιθανόν θα ντεμπουτάρει αργότερα, αφού το κοινό δώσει την πολυπόθητη αντίδραση του στο πρωτότυπο. Πως σας φαίνεται;