To CFMoto ΜΤ800 με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ των μοντέλων δοκιμών προ-παραγωγής.

To CFMoto ΜΤ800 με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ των μοντέλων δοκιμών προ-παραγωγής.

CFMoto ΜΤ800: Νέες spy pics

Περισσότερες φωτογραφίες της νέας adventure μοτοσυκλέτας που ετοιμάζει η CFMoto κυκλοφόρησαν διεθνώς – Δείτε τι ξέρουμε μέχρι τώρα.

Είναι γνωστό ότι η CFMoto ξεκινά μια νέα συνεργασία με την KTM, η οποία αναμφίβολα θα φέρει νέα μοντέλα στην γκάμα της πρώτης. Να λοιπόν που ένας από τους καρπούς της «ένωσης» των δύο εταιρειών, το MT800, φωτογραφήθηκε ξανά από κατασκόπους και είδε το φως της δημοσιότητας.
 
Όπως γίνεται σαφές από τις εικόνες, το μοντέλο χρησιμοποιεί κινητήρα απευθείας από την KTM και συγκεκριμένα, τον δικύλινδρο 790άρη που εξόπλιζε μέχρι πρότινος τα 790 Adventure. Με την αναβάθμιση της μεσαίας adventure σειράς της KTM στα 890 κυβικά, ο απερχόμενος κινητήρας κάλλιστα προσφέρει την ισχύ του στο νέο μοντέλο της CFMoto. H ισχύς του μοντέλου αναμένεται περίπου στους 94-95 ίππους, συμφωνώντας και με τις προδιαγραφές Euro5.
 
Το ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας της CFMoto θα ακολουθεί συμβατική σχεδίαση, διαφορετική από αυτή των 790 Adventure με τις πλευρικές επεκτάσεις. Παράλληλα, το μοντέλο ακολουθεί μια γενικότερα πιο ήπια σχεδίαση από τα αυστριακά «ξαδέρφια» του, ενώ φορά ζάντες 17 ιντσών, στοιχεία που συνδέονται με τον προσανατολισμό του μοντέλου σε πιο «street adventure» μονοπάτια.  Ωστόσο, το έντονο καμουφλάζ του μοντέλου των δοκιμών αποκρύπτει τις λεπτομέρειες της μορφής του, επιτρέποντας μας (προς το παρόν) μόνο μια γενικότερη διαπίστωση.
 
Γίνεται σαφές ότι η CFMoto θέλει να επεκτείνει την γκάμα της με ακόμη πιο δυνατές εμπορικά μοτοσυκλέτες και η συνεργασία της με την KTM θα είναι καταλυτικής σημασίας για αυτό. Πως σας φαίνεται;