Έφτασε στηv Ελλάδα το συλλεκτικό CFMOTO 800ΜΤ Sandstone Yellow

Έφτασε στηv Ελλάδα το συλλεκτικό CFMOTO 800ΜΤ Sandstone Yellow

Η συλλεκτική έκδοση της CFMOTO 800ΜΤ με τον ξεχωριστό χρωματισμό είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ermidis Moto.

Η CFMOTO 800ΜΤ έκανε δυναμική είσοδο στην αγορά και τους τελευταίους μήνες φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών. Αποτελεί ένα σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία, το οποίο επωφελείται και από την μακροχρόνια συνεργασία της CFMOTO με την KTM. Πράγματι, ο δικύλινδρος κινητήρας των 799 κ.εκ. που το 800MT χρησιμοποιεί, δεν είναι άλλος από αυτόν του 790 Adventure της KTM, που για την περίσταση αποδίδει 95 ίππους και 7,6 kgm ροπής. Έχει δυο mode λειτουργίας, Power και Rain και συνδυάζεται με πλαίσιο, που δίνει έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναρτήσεις KYB, cornering ABS και οθόνη 7 ιντσών

Οι αναρτήσεις προέρχονται από την KYB και μάλιστα έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και φυσικά μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα φέρουν την υπογραφή της J.Juan και συναντάμε δυο δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός και δίσκο 260 χιλιοστών πίσω, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι εξοπλίζετε με cornering ABS. Ο εμπρός τροχός των 19 ιντσών τονίζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου με τα ελαστικά να είναι διαστάσεων 110/80-19 και 150/70-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το βάρος του είναι 231 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 19 λίτρων. Οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσω μιας TFT οθόνης 7 ιντσών που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό του αναβάτη μέσω Bluetooth.

Η Ermidis Moto ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της CFMOTO από το 2017  καλύπτοντας όλες τις υπηρεσίες δηλαδή πωλήσεις, service, after sales, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κ.λ.π. Στον άρτια οργανωμένο χώρο της έκθεσης θα δείτε μοτοσυκλέτες και ATV της εταιρείας με τα νέα μοντέλα όπως το επιβλητικό 800MT και μάλιστα στον ιδιαίτερο χρωματισμό Sandstone Yellow. Μόλις 15 κομμάτια, με τη διχρωμία μπεζ – χακί, θα εισαχθούν στην Ελλάδα και αφορούν τον Touring έκδοση η οποία κοστίζει 10.390 ευρώ και περιλαμβάνει:
 
• Ακτινωτές Ζάντες
• QuickShifter Up & Down
• Stabilizer τιμονιού
• Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών
• Θερμαινόμενη Σέλλα οδηγού
• Θερμαινόμενες χειρολαβές
• Χούφτες προστασίας
• Κεντρικό Σταντ
• Προστατευτικές ποδιές από Αλουμίνιο και HDPE   

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »