To CFMOTO 800MT έρχεται και η τιμή του μόλις ανακοινώθηκε.

To CFMOTO 800MT έρχεται και η τιμή του μόλις ανακοινώθηκε.

CFMOTO 800MT: Η τιμή του θα προκαλέσει σεισμό

Το CFMOTO 800MT έχει δημιουργήσει έντονο κύμα αναμονής στην χώρα μας, με την άνθηση της δημοτικότητας των Adventure/Touring μοτοσυκλετών παγκοσμίως. Τώρα, το μοντέλο ετοιμάζεται να κάνει και επίσημα την είσοδο του στην χώρα μας, μιας και ανακοινώθηκε η τιμή του.

Τιμή από 8.490 ευρώ – Ανοικτές οι προπαραγγελίες

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: Sport και Touring, με την τιμή της πρώτης έκδοσης να ανακοινώνεται στα 8.490 ευρώ και την Touring να κοστίζει 9.390 ευρώ. Οι εξοπλιστικές διαφορές των δύο εκδόσεων έχουν ως εξής: Η έκδοση Touring φέρει επιπρόσθετα με τον βασικό εξοπλισμό:
  • Quickshifter 2 κατευθύνσεων
  • Σύστημα ένδειξης πίεσης ελαστικών
  • Σταμπιλιζατέρ τιμονιού
  • Χούφτες και θερμαινόμενα γκριπ
  • Θερμαινόμενη σέλα αναβάτη
  • Ποδιά προστασίας κινητήρα
  • Κεντρικό στάντ
Οι προπαραγγελίες είναι ήδη ανοικτές, ενώ οι τιμές αποτελούν ειδική προσφορά λανσαρίσαμτος και θα ισχύσουν έως τον Μάρτιο του 2022.

Δικύλινδρος κινητήρας 799 κυβικών – Ισχύς 95 ίππων

Ο κινητήρας των 2 μοντέλων είναι δικύλινδρος σε σειρά, υγρόψυκτος κυβισμού 799 κ.εκ., που αποδίδει 95 ίππους στις 9.000 στροφές και 7,8 kgm ροπής στις 7.500 στροφές. Ο κινητήρας φέρει συμπλέκτη ολίσθησης και ελέγχεται από σύστημα ride-by-wire, ενώ φέρει 2 χαρτογραφήσεις οδήγησης (Sport/Rain) και cruise control.
 

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός/πίσω από την KYB, τροχοί 19/17 ιντσών

Το ανεστραμμένο πιρούνι και το αμορτισέρ πίσω προέρχονται από την KYB και είναι ρυθμιζόμενα, πλήρως το πιρούνι και σε προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς, το αμορτισέρ. Οι διαδρομές τους φτάνουν τα 160 και 150 χιλιοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το σύστημα πέδησης προέρχεται από την J.Juan, ενώ οι τροχοί έχουν διαστάσεις 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω με ελαστικά της Maxxis.
 

Οθόνη TFT 7 ιντσών – «Η μεγαλύτερη στην μεσαία κατηγορία»

Η CFMOTO δηλώνει ότι η οθόνη 7 ιντσών που εξοπλίζει το νέο 800ΜΤ είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία του. Η TFT οθόνη, εκτός από την απεικόνιση των ενδείξεων, θα μπορεί να συνδέεται και με κινητό τηλέφωνο και ακουστικά ταυτόχρονα, έχοντας δυνατότητα απεικόνισης πλοήγησης GPS.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »