Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41: Επιδόσεις σε άσφαλτο και χώμα

Το μεικτής χρήσης Trail AT41 της Bridgestone προσφέρει εξαιρετική απόδοση όχι μονό στο στεγνό, αλλά σε στο βρεγμένο, ώστε να εξασφαλίσει ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε κάθε έδαφος.

Αυξημένη απόδοση σε βρεγμένο, στεγνό και χιλιομετρική αντοχή

Ο νέος σχεδιασμός πέλματος του Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 με εμφάνιση εκτός δρόμου έχει βέλτιστο σχεδιασμό αυλακώσεων που επιταχύνει την απομάκρυνση του νερού και συμβάλλει στην εντυπωσιακή απόδοση του ελαστικού σε βρεγμένο, χάρη στον αυξημένο μέσο όγκο των αυλακώσεων και την πιο σταθερή αναλογία τους στα σημεία επαφής. Το νέο σχήμα του ελαστικού μειώνει τη μερική φθορά στον ώμο του, ενώ η κατασκευή του σκελετού με τον νέο σχεδιασμό προσφέρει μεγάλη σταθερότητα. Η σύνθεση γόμας touring του Trail AT41 - με γόμα τριών τμημάτων (3LC) που χρησιμοποιείται στο πίσω ελαστικό - επιτρέπει επίσης την εξαιρετική του απόδοση σε βρεγμένο ή στεγνό και προσφέρει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι adventure μοτοσυκλέτες είναι το μεγαλύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα στις πωλήσεις δικύκλων τα τελευταία χρόνια και το νέο Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε αυτή ακριβώς την κατηγορία μοτοσυκλετών. Είναι διαθέσιμο σε εννέα διαστάσεις (4 εμπρός και 5 πίσω), όλες με σήμανση M+S, που καλύπτουν τις περισσότερες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας και θα το βρείτε στο Wheel City μαζί με όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών καθώς και μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

WHEEL CITY  ΛΥΓΝΟΣ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Κάρπου 24, 11631, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα