Benelli: Συνεχίζει τις προσφορές και για το 2021!

Η Benelli αποφάσισε να διατηρήσει τα ειδικά προνομιακά προγράμματα Benelli Forever & Benelli Garanti και για το 2021! Δες αναλυτικά τι προσφέρουν..

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Στην προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και ανταποκρινόμενη στο έντονο ενδιαφέρον του οποίου έχουν γίνει αποδέκτες κατά τον τελευταίο χρόνο, στη Motoway Καμπράνης ΑΕ αποφάσισαν τη διατήρηση των ειδικών προνομιακών προγραμμάτων Benelli Forever & Benelli Garanti και για το 2021! Αναλυτικά οι παροχές και των δυο προγραμμάτων:

1. Benelli Forever
Μέσω του προγράμματος Benelli Forever, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Benelli ως και τις 31/12/2021, παρέχονται δωρεάν:
  • 4 Χρόνια Εγγύηση
  • 1 Χρόνος Οδική Βοήθεια
Επιπλέον η αγορά των νέων μοτοσυκλετών μπορεί να πραγματοποιηθεί:
  • Με 30% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως 24 άτοκες δόσεις (με χρήση πιστωτικής κάρτας όλων των τραπεζών).
  • Ή με άλλα ευέλικτα προγράμματα, σε απευθείας χρηματοδότηση με την τράπεζα.
2. Benelli Garanti
Μέσω του προγράμματος Benelli Garanti παρέχεται η δυνατότητα για την αγορά του ειδικού πακέτου διετούς επέκτασης εγγύησης στους κατόχους μοτοσικλετών Benelli των οποίων η ημερομηνία από την έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες.
 
Στη Motoway – Καμπράνης ΑΕ, στηρίζουν έμπρακτα την ομαλή και κυρίως ασφαλή προσαρμογή στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε και εύχονται, το συντομότερο, ο μοναδικός προβληματισμός όλων των αναβατών να είναι απλά η επιλογή της καλύτερης διαδρομής!
 
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στα:
www.benelli-moto.gr/benelli-forever και www.benelli-moto.gr/benelli-garanti.