Benelli 752S - Test

Benelli 752S - Test

Benelli 752S - Test

Benelli 752S - Test

  • Benelli 752S - Test
  • Benelli 752S - Test

Benelli 752S - Test

Το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη -Στην απλότητα κρύβεται η ευτυχία- θα μπορούσε πολύ εύκολα να περιγράψει τα συναισθήματα σου από τη συνύπαρξη με το νέο Benelli 752S.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Τιμή: 8.950 ευρώ (πλέον τέλος ταξινόμησης)


Benelli 752S - Test

Benelli 752S - Test

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


+Φιλικότητα, φρένα, αίσθηση μπροστινού
-Μικρο κόψιμο τιμονιού, απότομος συμπλέκτης
 


Το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη -Στην απλότητα κρύβεται η ευτυχία- θα μπορούσε πολύ εύκολα να περιγράψει τα συναισθήματα σου από τη συνύπαρξη με το νέο Benelli 752S. Δεν έχει υπερεξελιγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ούτε modes με διαφορετικές χαρτογραφήσεις και δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο...Πρεσβεύει όμως τις αξίες των γυμνών μοτοσυκλετών στην πιο αγνή τους μορφή και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που σε γοητεύει.
 

Η ιστορία της Benelli δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς για περισσότερα από 100 χρόνια το σήμα της κοσμεί μοτοσυκλέτες όλων των κατηγοριών, με τις naked βέβαια να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Φυσικά δεν βλέπουμε για πρώτη φορά μοντέλο 750 κυβικών. Οι πιο παλιοί σίγουρα θα θυμούνται την εμβληματική εξακύλινδρη 750 Sei (1972-1978), έναν από τους πολλούς σταθμούς στο παρελθόν της εταιρίας, πριν το τρένο προχωρήσει στη νέα εποχή, όπου δεν χρειάζονται υπερβολές για να κερδίσεις την αγάπη του κοινού. Αυτό το γνωρίζει καλά η Benelli και το έχει αποδείξει από την επιτυχία των υπόλοιπων μοντέλων της, όπως τοTRK 502 που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του φιγουράρει συνεχώς ψηλά στον πίνακα των ταξινομήσεων. Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσει με την ίδια δυναμική και στην ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων γυμνών, διευρύνοντας παράλληλα την γκάμα της, παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα 752S.


Benelli 752S Test Video


 

Εμφάνιση-ποιότητα

Ανεση – Εργονομία

Κινητήρας

Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

Στο δρόμο

Η άποψή μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »