Aνετη και ξεκούραστη η σέλα ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Aριστοι εργονομικά και ποιοτικοί οι διακόπτες που κάνουν εύκολη τη ζωή του αναβάτη.

Μαλακότερα υλικά απομόνωσης στις χειρολαβές, απαλείφουν το φαινόμενο των κραδασμών.

Aνεση – Εργονομία – Aριστα μελετημένο

Το XR φροντίζει με το που καθίσεις στη σέλα του να νιώσεις οικεία. Η σέλα είναι άνετη και ευρύχωρη και δεν θα κουράσει ούτε μετά από πολύωρη παραμονή πάνω της. Ούτε και ο συνεπιβάτης θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, με τις μεγάλες χειρολαβές να συμβάλουν σε αυτό, αν και θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερο το κομμάτι σέλας που του αναλογεί. Το ύψος της βρίσκεται σε απόσταση 840 χιλιοστών από το έδαφος και θα βολέψει αναβάτες με διαφορετικούς σωματότυπους.  

Οι καθρέπτες είναι ψηλά τοποθετημένοι και έχουν καλή ορατότητα, ενώ δεν εμποδίζουν την διέλευση ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Στην προστασία από τα φυσικά φαινόμενα, αρωγός είναι η ρυθμιζόμενη σε δύο θέσεις ζελατίνα, που προσφέρει ασπίδα από τον αέρα ακόμα και στα πολλά. Η ρύθμιση γίνεται πανεύκολα με το ένα χέρι ακόμα και εν κινήσει. Οι χούφτες θα προστατεύσουν τα χέρια, αλλά δίνουν εξτρά πόντους και στην αισθητική εικόνα του μοντέλου. Τα θερμαινόμενα γκριπ θα σας αποζημιώσουν τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η οθόνη οργάνων είναι γεμάτη πληροφορίες και αποτελείται από συνδυασμό αναλογικού στροφομέτρου με ψηφιακή οθόνη, η οποία έχει ενδείξεις για δείκτη ταχύτητας, ένδειξη στάθμης καυσίμου, το επιλεγμένο Riding mode καθώς και την κατάσταση του Dynamic ESA, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, θερμοκρασία κινητήρα, μέση κατανάλωση, χρονόμετρο γύρου και ένδειξη για cruise control. Sport feature η ύπαρξη shift light για προειδοποίηση αλλαγής ταχυτήτων.

Οι διακόπτες των γκρίπ είναι ποιοτικοί και απαιτούν ελάχιστη εξοικείωση, καθώς ο αναβάτης μπορεί πολύ γρήγορα και εύκολα να πλοηγηθεί στο μενού επιλογών. Στο εσωτερικό μέρος της μάσκας υπάρχει μια υποδοχή ρεύματος για την φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Η ανανέωση του 2017 περιλάμβανε επανασχεδιασμένη γέφυρα καλαμιών και νέες βάσεις τιμονιού, που σε συνδυασμό με μαλακότερα υλικά απομόνωσης στις χειρολαβές, απαλείφουν το φαινόμενο των κραδασμών που είχε παρατηρηθεί στο προηγούμενο μοντέλο. Μια ακόμα αλλαγή αφορά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο φόρτωσης από τα 434 στα 444 κιλά, που σημαίνει ότι έχετε 10 επιπλέον κιλά για να φορτώσετε, σε περίπτωση που θελήσετε να ταξιδέψετε.