net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Euro4 και... μαύρος ο boxer στο Triple Black. H απόδοση του δεν εντυπωσιάζει στα χαρτιά αλλά στην πράξη έχει πολύ “τσαγανό” και είναι ανέλπιστα εύστροφος.

Κινητήρας: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Boxer

Ο αειθαλής boxer, σήμα κατατεθέν της BMW, έχει κάνει πολλά εξελικτικά βήματα όλα αυτά τα χρόνια, με το τελευταίο και σημαντικότερο να είναι η εφαρμογή μερικής υγρόψυξης στις κεφαλές του, ενώ για φέτος, συμμορφώνεται και με τις Euro4 προδιαγραφές ρύπων. Τα 1.170 κ.εκ. της χωρητικότητας του, τον φέρουν σε άμεση σύγκριση με τα V2 δικύλινδρα του ανταγωνισμού τα οποία, στα χαρτιά τουλάχιστον, φαίνεται ότι δεν μπορεί να συναγωνισθεί σε ότι αφορά στην μέγιστη ισχύ, η οποία ανακοινώνεται στους 125 ίππους/ 7.750 σ.α.λ. και στα 12,7 k-gm ροπής / από την BMW. 

Ο boxer είναι boxer βέβαια,  έχει άλλα,συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό και η απόλυτη ισχύς, ποτέ δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτά. Στην Triple Black έκδοση, εκτός από... μαύρος με γκρι κεφαλές, “αναπνέει” πιο ελεύθερα, μέσω του “High Perfromance” τελικού της Akrapovic, το οποίο προσθέτει το κάτι της σε ισχύ αλλά πολύ περισσότερο προσθέτει στον ήχο!  

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ