Αττική οδός: Αγνωστοι πέταξαν σιδερόβεργα σε αυτοκίνητο

Αττική οδός: Αγνωστοι πέταξαν σιδερόβεργα σε αυτοκίνητο

Ένα εξοργιστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην Αττική οδό, προκαλεί απορίες για την ασφάλεια ενός αυτοκινητόδρομου ο οποίος χρησιμοποιείται επί πληρωμή, αλλά και για ερωτηματικά σχετικά με το τι θα γινόταν, αν στο ατύχημα εμπλεκόταν οδηγός μοτοσυκλέτας και όχι αυτοκινήτου.

Πέταξαν σιδερόβεργα από γέφυρα & διαπέρασε το παρμπρίζ αυτοκινήτου

Το γεγονός σημειώθηκε λίγο πριν την έξοδο της Λεωφόρου Φυλής στα Ανω Λιόσια, όταν άγνωστοι πέταξαν μια σιδερόβεργα από γέφυρα, με αποτέλεσμα να διαπεράσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, μάρκας Opel το οποίο κινούταν στον αυτοκινητόδρομο.  Μέσα στην καμπίνα του οχήματος στο οποίο «προσγειώθηκε» η σιδερένια βέργα βρίσκονταν μια μητέρα με τα δυο της παιδιά. Ως εκ θαύματος κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, ωστόσο όπως δήλωσε η μητέρα και οδηγός του αυτοκινήτου «Αν το σίδερο είχε πάρει άλλη κλίση ίσως να μην ζούσαμε σήμερα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αττική Οδός: «Συχνό φαινόμενο»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η οδηγός του οχήματος ενημέρωσε του ανθρώπους της Αττικής Οδού, για να λάβει μια εξοργιστική απάντηση: Οι υπεύθυνοι παρουσίασαν σαν ένα συχνό φαινόμενο και την αντιμετώπισαν σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν και άλλοι οδηγοί που έχουν δεχθεί αντικείμενα εν κινήσει από γέφυρες στην Αττική Οδό. Η παραχωρησιούχος εταιρεία της Αττικής Οδού τοποθετήθηκε για το συμβάν αναφέροντας πως μέσα σε 7 λεπτά από την κλήση της οδηγού κατέφθασε στο σημείο υποστηρικτικό όχημα του αυτοκινητόδρομου, το οποίο παρέμεινε εκεί για όσο χρειαζόταν.

Σήμερα αυτοκίνητο, αύριο νεκρός μοτοσυκλετιστής;

Η Αττική οδός είναι ένας δρόμος που χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες οχημάτων κάθε μέρα και περιστατικά σαν αυτό, προκαλούν και δικαίως ανησυχία και εκνευρισμό. Μπορεί οι επιβαίνοντες αυτού του αυτοκινήτου, που ενεπλάκη σε αυτό το συμβάν, να επέζησαν και το θέμα να μην πήγε παραπέρα, όμως σε περίπτωση που η σιδερόβεργα χτυπούσε μοτοσυκλετιστή, η ιστορία θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική. Πέρα από την πιθανότητα ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος, θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρό ή νεκρούς. Τι πρέπει να γίνει;

Πηγή/εικόνες: Autotriti/Debater.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »