Aprilia RS660: Έρχεται και έκδοση «Trofeo»;

Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε φήμες, για την έλευση μιας ακόμα έκδοσης της Aprilia RS660. Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

Η Aprilia RS660 ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως μοντέλο παραγωγής σύντομα, ωστόσο φαίνεται πως η ιταλική εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα εκδοχή του. Οι φήμες ξεκίνησαν από τα ιταλικά μέσα, που αναδημοσίευσαν δημοσιεύσεις του Tomasso Marcon, αναβάτη και δοκιμαστή της Aprilia, στο Instagram.
 
Μπροστά από τον Marcon, αποκαλύπτεται μία RS660 η οποία είναι προφανώς… μη εργοστασιακή: Είναι μονοθέσια, φορά μια ολόσωμη εξάτμιση της SC Project, νέα fairing με τις επιγραφές «Trofeo» και «Coming Soon» επάνω τους και ρυθμιζόμενα μαρσπιέ.
 
Σύμφωνα με τους Ιταλούς συναδέλφους μας, η αποκάλυψη αυτή συνδέεται άμεσα με την εμφάνιση μίας νέας έκδοσης «RS660 Trofeo» της μοτοσυκλέτας, με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βασικό μοντέλο για χρήση κυρίως (ή αποκλειστικά) στην πίστα. Σχετικά με το τελευταίο σενάριο, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η RS660 Trofeo να είναι η μοτοσυκλέτα, στην οποία θα βασιστεί ένα νέο ενιαίο πρωτάθλημα, όπως ακριβώς έγινε με την περίπτωση της RS250GP.
 
Τι θα γίνει τελικά; Μείνετε συντονισμένοι, μέχρι την (επίσημη) αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών…