H Aprilia RS660 στο Acid Gold χρώμα της.

H Aprilia RS660 στο Acid Gold χρώμα της.

H Aprilia RS660 στο Acid Gold χρώμα της.

H Aprilia RS660 στο Acid Gold χρώμα της.

Aprilia RS 660: Ντεμπούτο και στην Αμερική

Και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φτάνει η Aprilia RS660, εν αναμονή του ανοίγματος των παραγγελιών και για την Ευρώπη. Δείτε περισσότερα…

Με επίσημο δελτίο τύπου, η Aprilia μας ενημέρωσε για το ντεμπούτο της RS 660 και στην αγορά της Αμερικής. Η πολυαναμενόμενη sport μοτοσυκλέτα που θέλει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την κατηγορία, παρουσιάστηκε στην California με την βοήθεια του Rennie Scaysbrook, του περσινού νικητή της ανάβασης του Pikes Peak, που επίσης κατέχει το απόλυτο ρεκόρ οδηγώντας μια Tuono 1100.
 
Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η RS 660 εμφανίστηκε και σε ένα νέο χρώμα, το Acid Gold, δίνοντας μια ακόμα πιο φρέσκια νότα στην εμφάνιση της, την ώρα που ο Rennie Scaysbrook δεν έχασε την ευκαιρία να την δοκιμάσει στην Laguna Seca, την πίστα με την πασίγνωστη στροφή «Corkscrew».
 
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανακοινώνει η Aprilia, από σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, θα ανοίξουν οι online προπαραγγελίες για την RS 660, όσον αφορά όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Οι αναβάτες θα μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες της εταιρείας (κάντε κλικ εδώ ή εδώ) προκειμένου να καταθέσουν την παραγγελία τους για μια RS 660.
 
Η δικύλινδρη sportsbike της εταιρείας, με την καινοτόμο προσέγγιση της για μια σπορ μοτοσυκλέτα άνω των 600 κυβικών, έχει καταφέρει να χτίσει μια τεράστια προσδοκία παγκοσμίως, από την πρώτη της εμφάνιση ως concept το 2018. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες μοτοσυκλέτες και πληροφορίες κάνουν λόγο για μια τιμή στην τάξη των 11.000 ευρώ. Περιμένουμε εναγωνίως, πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και για την χώρα μας.