Δύο από τα σχέδια που δημοσιεύθηκαν για την νέα flat-track μοτοσυκλέτα της Aprilia.

Δύο από τα σχέδια που δημοσιεύθηκαν για την νέα flat-track μοτοσυκλέτα της Aprilia.

Aprilia: Ετοιμάζει νέο flat tracker;

Σχέδια που δημοσιεύθηκαν από διεθνή μέσα δείχνουν πως η Aprilia εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην flat-track κατηγορία, με μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. Δείτε περισσότερα.

Τα τελευταία χρόνια, το flat-track έγινε πολύ διάσημο και αγαπητό από μεγάλη μερίδα μοτοσυκλετιστών, οδηγώντας τις εταιρείες σε ανάλογες παρουσιάσεις μοντέλων. Οι flat-track μοτοσυκλέτες προσφέρουν μια δική τους στυλιστική άποψη που αρέσει και, από ότι φαίνεται, και η Aprilia εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το δικό της μοντέλο.
 
Τα σχέδια αποκάλυψε το αμερικανικό μέσο Motorcycle.com και προέρχονται απευθείας από την κινεζική υπηρεσία διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας. Απεικονίζουν μια νέα Flat-Track μοτοσυκλέτα, που βασίζεται σε ένα ήδη υπάρχον μοντέλο: Το Aprilia Café 150.
 
Φυσικά, υπάρχουν διαφορές που ταυτοποιούν την νέα μοτοσυκλέτα ως flat tracker: Αρχικά, οι τροχοί είναι ακτινωτοί και 19 ιντσών, μια γνήσια επιλογή για την κατηγορία. Κάτω από τον κινητήρα, υπάρχει μια ευμεγέθης ποδιά για την προστασία του. Αυθεντικές flat tracker επιλογές στυλ είναι και η σέλα, το εμπρός μέρος με το επίπεδο number plate και η διπλή εξάτμιση πίσω από τα πλευρικό number plate, με «κοντά» τελικά που δεν ξεπερνούν σε μήκος την ίδια την μοτοσυκλέτα.
 
Στην μοτοσυκλέτα υπάρχουν πολλά από τα στοιχεία που είναι υποχρεωτικά για τα μοντέλα παραγωγής: Βάση πινακίδας στο πίσω φτερό, φλας και καθρέπτες. Παράλληλα, είναι ευδιάκριτη μια οθόνη ως πίνακας οργάνων στο μοντέλο. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας δεσπόζει στην «καρδιά» της μοτοσυκλέτας, ενώ το πλαίσιο είναι από σωλήνες  ατσαλιού που σχηματίζουν μια κατασκευή διπλής ραχοκοκαλιάς.
 
Το επίπεδο λεπτομέρειας των σχεδίων μαρτυρά, αν μη τι άλλο, ότι η Aprilia ετοιμάζει μια μοτοσυκλέτα, που (στην χειρότερη) θα αποκαλυφθεί τον επόμενο καιρό και θα «τεστάρει» την αποδοχή του κοινού για ένα ανάλογο μοντέλο από την εταιρεία, ενώ στην καλύτερη απλά θα αποτελέσει μια άμεση προσθήκη στην γκάμα της εταιρείας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…

(Πηγή: Motorcycle.com)