Ανοικτά τα καταστήματα Moto Vinios

Στη Moto Vinios παραμένουν στο πλευρό των αναβατών με τα καταστήματα να είναι ανοικτά. Δες πώς θα κάνεις τις αγορές σου.

Η Moto Vinios δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει καταξιωθεί στο χώρο των 2 τροχών διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά κάθε κατηγορίας και κυβισμού, αλλά και μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη.

Προκειμένου να μεταβείς σε ένα από τα καταστήματα Moto Vinios πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις τη Βεβαίωση Μετακίνησης τύπου Β επιλέγοντας το Β2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις SMS στο 13033 της μορφής X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2.

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και από τη άνεση του σπιτιού σου δεν έχεις παρά να μπεις στο www.motovinios.gr. Μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να δεις και να συγκρίνεις χιλιάδες προϊόντα, ενώ το εύκολο και κατανοητό μενού σου επιτρέπει να εντοπίσεις άμεσα όλα όσα χρειάζεσαι με την αναζήτηση να μπορεί να γίνει με βάση την εταιρεία, τον τύπο και την τιμή μέσα από τα φίλτρα που παρέχονται. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

Αν πάλι ψάχνεις για το νέο σου δίτροχο, στη Moto Vinios θα βρεις καινούργιες μοτοσυκλέτες όλων των εταιρειών, αλλά και μια τεράστια ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένες και εξονυχιστικά ελεγμένες μεταχειρισμένες σε ασυναγώνιστες τιμές. Η απόκτηση της νέας σου μοτοσυκλέτας είναι ακόμα και τώρα εύκολη καθώς η μεταβίβαση και η έκδοση πινακίδας γίνεται άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 291, Καλλιθέα
Μιχαλακοπούλου 141 και 182, Αμπελόκηποι
Λ. Αχαρνών 443, Κάτω Πατήσια

www.motovinios.gr
Facebook Page