net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με στόχο τη βελτίωση του βιωτικού επιπέδου και την αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά στο Βιετνάμ το Piaggio Group προσφέρει τη βοήθειά του σε τοπικά ιδρύματα.

Piaggio Group: Vespa για τα παιδιά

Στην υποστήριξη ιατρικού προγράμματος στο Ανόι του Βιετνάμ σε συνεργασία με τοπικά ιδρύματα προχωρά το Piaggio Group στα πλαίσια κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του ομίλου.

 
Ειδικότερα, ο όμιλος Piaggio, με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει μία ακόμη πρωτοβουλία διεθνούς εμβέλειας. Η πρωτοβουλία αφορά την υποστήριξη ενός ιατρικού προγράμματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Bambino Gesu και το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιατρικής στο Ανόι με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή και την αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά.

Η ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος έγινε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου κ. Roberto Colaninno, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Piaggio. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, μέρος των εταιρικών δραστηριοτήτων του Ομίλου, το οποίο σκύβει κοντά στα προβλήματα των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Τόσο στην Ιταλία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, η Vespa ξεχωρίζει για τις αξίες της, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη διαδρομή που ακολουθεί η εικόνα της μάρκας μέσα στα χρόνια αλλά και στη συνεχή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως  οι κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης και μειωμένων ρύπων...Η Vespa έχει καταφέρει να μας έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Διαθέτοντας εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο,  νιώθουμε περισσότερο από ποτέ πως αποστολή μας είναι να ήμαστε αρωγοί στην βελτίωση της ποιότητας  ζωής των ανθρώπων, στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε…Η έναρξη του προγράμματος μας θα ξεκινήσει στο Ανόι, με την βοήθεια του καθηγητή Giuseppe Profiti, πρόεδρο του Νοσοκομείο Παίδων Bambino Gesù, ένα σημαντικό κέντρο παιδιατρικής έρευνας και ιατρικής σε διεθνές επίπεδο. Στόχος και ζητούμενο του προγράμματος είναι τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή και η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά», δήλωσε ο κ. Colaninno.

Το πρόγραμμα «Η VESPA για τα Παιδιά» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στο Βιετναμ. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ