net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Piaggio X10

Vespa GTS 300 Super

Στο νέο τιμοκατάλογο της Piaggio, το Carnaby 300 παραμένει το φθηνότερο της κατηγορίας του, στα 3.290 ευρώ.

Το Beverly μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ταχύτατο όχημα, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις.

Οι Ιταλοί ξέρουν καλύτερα!

Δεν αποτελεί μυστικό πως όταν οι Ιταλοί αποφασίζουν να σχεδιάσουν ένα δίτροχο, αυτό θα ξεχωρίσει, σε φινέτσα, αλλά και σε χαρακτήρα. Μάλλον οι γείτονες έχουν βρει τη χρυσή συνταγή της επιτυχίας!

 

Και για να ξεφύγουμε από τις γενικεύσεις, πάρτε για παράδειγμα την Piaggio, την εταιρεία που διαθέτει στη γκάμα της scooter που ξεχωρίζουν για τη φινέτσα, αλλά και τον μοναδικό χαρακτήρα τους. Και, φυσικά, μιλάμε, για την ίδια εταιρεία από την οποία ξεπήδησε το πλέον ιστορικό δίκυκλο στην ιστορία: η Vespa, το όχημα που αποτέλεσε (και εξακολουθεί να αποτελεί) σύμβολο της pop κουλτούρας.

Κάθε μοντέλο της Piaggio ξεχωρίζει για τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα, όχι μόνο στον αισθητικό τομέα, αλλά και σε όσα αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο αναβάτης. Scooter για την καθημερινότητα, τη βόλτα, τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Μοντέλα για νέους, έμπειρους και μεγαλύτερης ηλικίας αναβάτες. Ακόμη και τρίτροχα για όσους επιθυμούν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας ή δε διαθέτουν δίπλωμα μοτοσικλέτας και θέλουν να οδηγήσουν κάτι ευέλικτο και οικονομικό με το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Αυτά προσφέρει η Piaggio. Και παράλληλα προσφέρει οικονομία, αξιοπιστία, πρακτικότητα και διασκέδαση. Και όλα αυτά, πριν καλά-καλά φύγεις με το νέο σου scooter. Γιατί μετά ακολουθούν after sales υπηρεσίες, προσφορές και δεκάδες αξεσουάρ για κάθε γούστο.

Ας δούμε, όμως, τα μοντέλα που δίνουν τόση αξία στο όνομα Piaggio

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ