1): Το φαγητό που μεταφέρει ένα παπί μπορεί να χρησιμοποιείται για το οικογενειακό δείπνο ή για τη δουλειά. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι καλό να μπορείς να δέσεις τρόφιμα διάρκειας ενός μηνός πάνω σε ένα παπί. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αναβάτης δεν έχει να ανησυχήσει ούτε καν για μια νεροποντή! Ίσα-ίσα που θα πλυθούν και τα ζαρζαβατικά του.
(2): Αντίστοιχα, ο εικονιζόμενος κύριος θα μπορούσε να αποτελεί ένα είδος delivery boy! «Καλημέρα, παραγγείλατε 12 κότες; Μια στιγμή, να σας δώσω την απόδειξη και τα ρέστα… Φιλοδώρημα δεν έχει; Μόνος μου τις έπιασα και ήταν και αλανιάρες»!
(3): Ήρθε η ώρα για το μεγάλο μας διαγωνισμό! Πόσα παπιά βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία;
(4): Και από τα παπιά, περνάμε στα γουρούνια. Όχι, δεν εξελίχθηκε το αφιέρωμα στα παπιά σε αφιέρωμα στα ATV. Πάντως, ο ρόλος του τριβάλιτσου στα δίκυκλα εδώ αποκτά μια νέα σημασία.
(6): Δε νομίζω πως η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει να κάνει με φαγητό ή με επαγγελματία παραγωγό αυγών. Κανένας ευσυνείδητος επαγγελματίες δε θα ρίσκαρε τόσες ντουζίνες αυγά. Μάλλον πρόκειται για διαγωνισμό, όπως αυτοί που κουβαλάς ένα αυγό στην τσέπη σου ή στο στόμα σου και πρέπει να βγεις πρώτος χωρίς να το σπάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον σε ξαμολάνε στο κέντρο της πόλης και κερδίζει όσα αυγά σώσεις.
Πλαστικές, αλουμινένιες, υφασμάτινες – τι βαλίτσες επιλέγεις;
MPS Manolakakis: Αμορτισέρ Hagon για το Kymco Downtown 300
Suzuki στους αγώνες: Η κληρονομιά που πέρασε στις μοτοσυκλέτες δρόμου
Honda CB1000F: Πώς ξαναζωντανεύει ο θρύλος των CB750F και CB900F
115 παραβάσεις για κράνος σε μία εβδομάδα – Πόσες αφορούσαν οδηγούς δικύκλων
Sena 60X: Ενδοεπικοινωνία Mesh
BMW F 450 RR: Πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου για τη sport μοτοσυκλέτα των 48 ίππων
Είναι έγκλημα η απροσεξία στον δρόμο;
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.