LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Το 350D είναι το πρώτο από τα scooter της νεοεμφανιζόμενης ιταλικής Quadro.

Η λειτουργία του HTS σημαίνει πως οι δυο τροχοί μπορούν να κινούνται ανεξάρτητα, και σε διαφορετικά επίπεδα.

Το σύστημα HTS τεντώνει και μαζεύεται, μεταμορφώνοντας το 350D σε εξωγήινο έντομο που πίνει το αίμα της ασφάλτου.

Για πρώτη φορά τέτοια περιθώρια πρόσφυσης, με το σύστημα HTS να αποδεικνύεται θαυματουργό!

Δοκιμή: Quadro 350D

Το 350D είναι το πρώτο από τα scooter της νεοεμφανιζόμενης ιταλικής Quadro. Σχεδιασμένο από τον designer του MP3, ακολουθεί άλλη φιλοσοφία, ενώ θέτει νέα στάνταρ όσον αφορά στο κράτημα.

 
Αισθητική/Ποιότητα: Ξεχωριστής σχεδίασης
Εξετάζοντας το 350D από κοντά, πρώτα εντυπωσιάζεσαι από το μεγάλο του μέγεθος. Μιλάμε για ένα scooter μήκους 2.270χλστ., πλάτους 800χλστ. και βάρους 210 στεγνών κιλών, που γεμίζει, και χορταίνει το μάτι, από όλες τις πλευρές. Η πρώτη αυτή εντύπωση ακολουθείται από την θετική εντύπωση που προκαλεί το ξεχωριστό και όμορφο design της οικογένειας Marabese. Η πανέμορφη, επιβλητική και πληθωρική του μάσκα σου μένει χαραγμένη στο μυαλό για καιρό. Οι τέσσερις προβολείς, και τα led από πάνω τους φέρνουν στο μυαλό εικόνες από sport-touring μοτοσικλέτες, και κάνουν το 350D μοναδικό και εύκολα διακριτό, από τα υπόλοιπα scooter.

Εργονομία/ Χώροι: Βασιλικές ανέσεις
Η σέλα του Quadro αποδεικνύεται ιδιαίτερα άνετη ακόμα και για μεγάλες αποστάσεις. Είναι λίγο ψηλή για τα αναστήματα κάτω του 1.70, αν και ο αναβάτης μπορεί να γλιστρήσει στο μπροστινό της μέρος, και να πατήσει με σιγουριά κάτω. Η πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα γίνεται από τον κεντρικό διακόπτη, ενώ από τον ίδιο διακόπτη ανοίγει και η τάπα της βενζίνης που βρίσκεται στην ποδιά. Σημείωση: πρέπει πρώτα να γυρίσεις το κλειδί στον κεντρικό διακόπτη στη θέση on, για να ανοίξεις έπειτα τη σέλα. Η σέλα δεν ανοίγει όσο θα περίμενες, χωράει όμως άνετα ένα full-face κράνος, ένα jet κράνος, και κάποια μικροπράγματα!

Η δοκιμή του νέου Quadro 350D θα περιλαμβάνεται στο τεύχος 8 του moto τρίτη, που θα βγει στα περίπτερα στις 10 Απριλίου.

 
Τελευταίες Ειδήσεις

Ducati Multistrada V4S Radar 2025 - Test

Έσκασε το πρώτο scooter της CFMOTO και θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην Ευρώπη!

Gore-Τex μεμβράνη: Πόσο βοηθάει; Αξίζει τα παραπάνω χρήματα;

Πρέπει να εφαρμοστούν εισοδηματικά κριτήρια στα πρόστιμα της τροχαίας;

Ταξινομήσεις Παπιών Σεπτεμβρίου 2025: Η Lifan στην κορυφή – μάχη Daytona και SYM από πίσω!

Ταξινομήσεις Scooter Σεπτεμβρίου 2025: Το Zontes G368 «εκτοξεύτηκε» στην κορυφή!

Πρωταθλητής στο BMU ο Δημήτρης Καρακώστας – Η Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί!

Ταξινομήσεις μοτοσυκλετών Σεπτεμβρίου 2025: CFMOTO και Honda στην κορυφή

Ταξινομήσεις Σεπτεμβρίου: Ανοδική η αγορά δικύκλων μετά το 9μηνο

Ψήφισμα διαμαρτυρίας από την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. για τον νέο Κ.Ο.Κ.: Αντίδραση για τα άδικα μέτρα! - Δείτε πώς ψηφίζετε εδώ

KYMCO Skytown 125: Με νέο κινητήρα, φρένα άγκυρες και Top Case στο στάνταρ εξοπλισμό

Βρες εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Αγόρασε νέα προϊόντα και ανταλλακτικά

περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ