net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση για το SRV, πιο Cool, τουριστική η μούρη του GP.

Με αυτή τη μάσκα, ναι! Είστε ο Max Biaggi. Η Aprilia θέλει να δημιουργήσει αναγνωρίσιμη και αξέχαστη εμφάνιση για το SRV, και τα καταφέρνει μια χαρά.

Εδώ έχουμε τον απόγονο του Ηρακλή, ένα τιτάνα V2 και 840 κυβικών εκατοστών, πραγματικό δυναμίτη, που ρίχνει από 15-25 άλογα στον ανταγωνισμό!

Στρίβει με όλα, επιδεικνύοντας υποδειγματική σταθερότητα ακόμα και όταν τα χιλιόμετρα περάσουν τα 150.

GPS και βάση για GPS, της TOM-TOM.

Όργανα σοβαρά, ευκολοδιάβαστα, με αναλογικές ενδείξεις, που θυμίζουν πολυτελές αυτοκίνητο.

Σχετικά μεγάλη διαδρομή 122 χιλιοστών για το μαλακό, άνετο, αλλά ταυτόχρονα σαφές συμβατικό πιρούνι των 41 χιλιοστών. Δυνατά τα φρένα της Brembo.

Σέλα πραγματικός θρόνος βασιλιά. Τουλάχιστον για τον αναβάτη, η κούραση θα αργήσει πολύ… πάρα πολύ να έρθει.

Οι χώροι δεν είναι το δυνατό ατού του SRV, και αυτό φαίνεται από το μικρό κάδο κάτω από τη σέλα, που θα χωρέσει μόλις ένα full-face κράνος.

Οδηγούμε το νέο Aprilia SRV 850

Mόνο τυχαίο δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός ότι η Aprilia διάλεξε το Porto Ercole, το λιμάνι του Ηρακλή, για την παγκόσμια παρουσίαση του SRV 850, του δυνατότερου scooter στον κόσμο.

 
Οι άθλοι του Ηρακλή στην αρχαιότητα ήταν δώδεκα και ήταν ξακουστοί ως τα πέρατα του κόσμου. Από την εξόντωση του φοβερού λιονταριού της Νεμέας, έως την… εκδρομή που έκανε στον Άδη, για να αρπάξει τον τρικέφαλο Κέρβερο -ο μύθος λέει πως ο Ευρυσθέας ήθελε ένα ξεχωριστό σκυλάκι, δώρο για την κορούλα του. Τα χρόνια πέρασαν, ο Ηρακλής αποθεώθηκε, ανεβαίνοντας στον Όλυμπο, παντρεύτηκε την Ήβη, τη Θεά της νεότητας, και πέρασε μαζί της τα υπόλοιπα χρόνια της αθανασίας του, χαρίζοντας της πολλά Ηρακλάκια. Ένα από αυτά, ήταν και ο Άγριος, ένας Θρακιώτης γίγαντας, μισός άνθρωπος και μισός αρκούδα, διαθέτοντας 850 χέρια, έτσι που ο εκατόγχειρας Βριάρεως δεν έπιανε μπάζα μπροστά του. Η κτηνώδης δύναμη του τον έκανε διάσημο μέχρι και τη γειτονική Ιταλία, όπου λόγω της αδυναμίας προφοράς του ονόματος του, έγινε γνωστός και ως… SRV 850.

Τιμή: 9.960 ευρώ
Χρώματα: Λευκό (Glam White), μαύρο (Vulcan Black)

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ