net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Piaggio Typhoon 125

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι με όλη αυτή την (μόνο εν μέρει δικαιολογημένη) τρομολαγνεία που αφορά στα οικονομικά μας, έχουμε χάσει το βασικό νόημα της ζωής; Η διασκέδαση μοιάζει να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και πολλοί είναι αυτοί που την έχουν απαρνηθεί. Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια τομή.

 
Την τομή αυτή έρχεται να πραγματοποιήσει η Piaggio. Και βασικός της στόχος είναι οι νεότεροι αναβάτες. Αυτοί που δεν μπαίνουν στα καλούπια του συντηρητισμού και δεν έχουν χάσει το νόημα της οδήγησης, για χάρη της πρακτικότητας και της οικονομίας. Βέβαια, μια πρόταση που θα προέτασσε τη διασκέδαση σε βάρος των δύο αυτών ιδιαίτερα σημαντικών παραγόντων θα ήταν καταδικασμένη. Για αυτό και η Piaggio επανέφερε το Typhoon, ένα scooter εύκολο και οικονομικό, που μπορεί παράλληλα να προσφέρει διασκέδαση σε αυτόν που την επιθυμεί, άσχετα από την εμπειρία ή την ηλικία του!

Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους, που το Typhoon έκανε την επιστροφή του, αρκετά χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Και ο χαρακτήρας του γίνεται αντιληπτός από την πρώτη στιγμή, χάρη στην ιδιαίτερα φρέσκια και νεανική αισθητική του.

Ο επανασχεδιασμός των πλαστικών του κοστουμιού του έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο επιθετικό scooter. Η μάσκα του έγινε πιο αιχμηρή και διαθέτει περισσότερες γωνίες. Στο κέντρο της βρίσκεται ο επίσης επανασχεδιασμένος προβολέας, ο οποίος προσθέτει λίγους ακόμη πόντους κακίας. Ο επανασχεδιασμός των πλαστικών προσφέρει μεγαλύτερο όγκο στο μπροστινό μέρος του Typhoon, χωρίς, ωστόσο, να επηρεάζονται αρνητικά οι διαστάσεις ή το βάρος του.

H δοκιμή περιλαμβάνεται στο τεύχος 2 του Moto Τρίτη.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ