net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Sym Joyride 200i

Το Joyride διαθέτει όλα τα συστατικά για να σας φτιάξει τη διάθεση σε καθημερινή βάση. Άνεση, πρακτικότητα, «φρέσκια» σχεδίαση και έναν κινητήρα που οι επιδόσεις του σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πραγματικά είναι μόλις 200 κ.εκ.!

 
To Joyride της Sym ανήκει στη συνομοταξία των mega scooter και κατατάσσεται σε αυτή τη κατηγορία λόγω των εξωτερικών του διαστάσεων και όχι βάση της χωρητικότητας του κινητήρα του. Η Sym, με τις αναβαθμίσεις που έκανε στο scooter της, προσφέρει ένα μοντέλο 200 κ.εκ. που δεν υστερεί σε άνεση και χώρους ακόμα και αν συγκριθεί με scooter διπλάσιου κυβισμού.

Η σχεδίαση του Joyride μπορεί να μην θέτει νέα standard στη κατηγορία, ωστόσο είναι σύγχρονη στο σύνολο της και εντυπωσιακή στα σημεία. Το όμορφο και πολυτελές εξωτερικό του Joyride δεν ακολουθείται και στο κόκπιτ. Όχι πως το τελευταίο είναι άσχημο, είναι όμως σίγουρα υποδεέστερο των προσδοκιών που δημιουργούνται κοιτώντας εξωτερικά το Joyride. Ο πίνακας οργάνων δεν θα κερδίσει βραβείο πρωτοτυπίας, με τις περισσότερες ενδείξεις του να είναι αναλογικές.

Το Joyride είναι από τα πιο άνετα scooter που υπάρχουν σε αυτό τον κυβισμό. Η θέση του τιμονιού, η φαρδιά σέλα και ο ελεύθερος χώρος που υπάρχει στην ποδιά εγγυώνται ξεκούραστα χιλιόμετρα. Η θέση οδήγησης θυμίζει περισσότερο εκείνη που έχουν οι custom μοτοσικλέτες και είναι ό,τι ακριβώς αναζητά κάποιος μετά από μια κοπιαστική μέρα στο γραφείο.

Περισσότερα για το SYM Joyride 200i, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο20 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ