net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha YFM250R Raptor

Παρομοιάζοντας το 250αρι Raptor με φάρμακο, θα ήταν ένα ιδιαίτερα δραστικό και εθιστικό αντικαταθλιπτικό, με μοναδική παρενέργεια τον σχηματισμό μόνιμου χαμόγελου. Το καλύτερο δε, είναι ότι για την «χορήγηση» του δεν απαιτείτε συνταγή γιατρού, παρά μόνο 6.550€.

 
Οποιαδήποτε και αν είναι η άποψη σας για τα Quad, αν σας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσετε το Raptor 250, μην κάνετε το λάθος να την προσπεράσετε! Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό, οικονομικό, φιλικό, απλό και πολύ «μεγάλο» για «μικρό» κατασκεύασμα, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε μία πληθώρα ρόλων, ανάλογα πώς το προσεγγίζει κανείς: ως παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, ως εναλλακτικό μέσο για τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις και ως σοβαρό αγωνιστικό «εργαλείο». Με μια πρωτοφανή προσαρμοστικότητα για Quad, καλύπτει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του, οι οποίες κάλλιστα μπορούν να περιλαμβάνουν και τα τρία πεδία που αναφέρθηκαν πιο πάνω, διατηρώντας όμως πάντα σε υψηλά επίπεδα το «fun» του χαρακτήρα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα πλήξετε ποτέ!

Πλήρης δοκιμή του Yamaha YFM250R Raptor μπορείτε να βρείτε στο ένθετο περιοδικό Quad, που προσφέρεται μαζί με το τεύχος Νο25 του Μoto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ