net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το νέο scooter της Honda

Το Lead, από το 2003 που παρουσιάστηκε η τετράχρονη εκδοχή του, συνέδεσε το όνομα του με την πρακτικότητα, την άνεση, την οικονομία και την απροβλημάτιστη μετακίνηση στα αστικά κέντρα. Εν έτη 2008 το Lead ανανεώνεται ριζικά με νέο κινητήρα και φιλοδοξεί να συνεχίσει την καλή παράδοση.

 
Ο κινητήρας έχει πλέον αυξήσει την χωρητικότητα του στα 108 κ.εκ., είναι υγρόψυκτος, τροφοδοτείται μέσω ηλ. ψεκασμού και αποδίδει 8,8 ίππους έναντι 6,9 του προκατόχου του.

Σε ότι αφορά στην αισθητική του νέου Lead 110i, έχει πραγματοποιηθεί ένα εκτενές φρεσκάρισμα, προκειμένου το συνολικό αποτέλεσμα να βρίσκεται στο πνεύμα της εποχής και να είναι επίκαιρο σχεδιαστικά.

Σημαντικές αλλαγές επίσης είναι η τοποθέτηση μεγαλύτερου, διαμέτρου 12 ιντσών, τροχού μπροστά, καθώς και η εφαρμογή συνδυασμένου συστήματος πέδησης που προσθέτει πόντους στην ασφάλεια.

Εκτός των άλλων, χαρακτηριστικά του Lead 110i αποτελούν τα:

-Νέα όργανα
-Μικρότερο πλάτος
-Νέος προβολές αλογόνου
-Νέα θέση οδήγησης με ψηλότερο τιμόνι
-Μεγαλύτερος χώρος κάτω από την σέλα
-Νέο πλαίσιο
-Μακρύτερο μεταξόνιο
-Φαρδύτερα ελαστικά
-Υδραυλικό πιρούνι διαμέτρου 33χλστ.
-Νέο δισκόφρενο διαμέτρου 190χλστ. μπροστά.

Τον βαθμό αποτελεσματικότητας όλων αυτών των αλλαγών, μπορείτε να τον διαπιστώσετε στις σελίδες του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί (τεύχος No 12), όπου και υπάρχει μια πλήρης δοκιμή του νέου Honda Lead 110i

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ