net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε στους δρόμους της Βαρκελώνης τα νέα Derbi Rambla 125/250

Η Rambla είναι ο κεντρικός πεζόδρομος της Βαρκελώνης, ο οποίος έχει μήκος περίπου πέντε χιλιομέτρων και καθημερινά “βουλιάζει” από τις ορδές του κόσμου. Το Derbi Rambla, από την άλλη, είναι ένα νέο sport scooter, με σκοπό τη γρήγορη και ευέλικτη μετακίνηση στην πόλη.

 
Αυτά τα δύο παραδείγματα θα μπορούσαν να συνοψίσουν τα δύο πρόσωπα της Βαρκελώνης: Το χαλαρό και το έντονο. Ο τεράστιος πεζόδρομος, με τους πάγκους και τα καθημερινά happenings καλύπτει την ανάγκη των Καταλανών να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν. Στη Rambla οι ρυθμοί κυλούν αργά και πάντα υπάρχει κάτι νέο να σε καθυστερήσει, ακόμη κι αν βιάζεσαι. Το συνονόματο scooter της Derbi, από την άλλη, κατασκευάστηκε για να σε εξυπηρετήσει όταν η χαλαρή βόλτα τελειώσει και, κοιτώντας το ρολόι σου, συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αργήσει για τη δουλειά σου.

Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεσαι ένα μαζεμένων διαστάσεων scooter πόλης, το οποίο θα κινηθεί ευέλικτα και γρήγορα, βγάζοντάς σε ασπροπρόσωπο στο χάος της κίνησης. Και, ως γνωστόν, το μποτιλιάρισμα είναι διεθνές γνώρισμα και συναντάται παντού…

Η Derbi, λοιπόν, απέκτησε πλέον εκπρόσωπο και σε μια καινούργια για την γκάμα της υποκατηγορία: αυτή των αστικών sport scooter. Το Rambla κινείται ανάμεσα στα καθαρά αστικά μοντέλα της ισπανικής εταιρίας, όπως τα Atlantis και Boulevard, και το καθαρόαιμο sport scooter που ακούει στο όνομα GP1. Με λίγα λόγια, είναι πρακτικό και προορίζεται, όχι για αυτοσχέδιες πίστες, αλλά για τους δρόμους της πόλης. Παράλληλα, διαθέτει αρκετά sport στοιχεία, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη συμπεριφορά του.

Περισσότερα στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 13/3…

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ