LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Αντί για Rally Dakar

Νέο αγώνα rally ανακοίνωσε η ΑSO μετά την ακύρωση διεξαγωγής του θρυλικού αγώνα Rally Dakar. To νέο rally θα έχει σαν σημείο εκκίνησης την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, θα περνάει από την χώρα της Ρουμανίας και θα τερματίζει ξανά στην Ουγγαρία στην λίμνη Balton.

 
Η εταιρεία ASO ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός νέου αγώνα rally με αφορμή την πρόσφατη ακύρωση του rally Dakar, όπου θα ξεκινά από την Ουγγαρία θα περνάει στην Ρουμανία και θα τερματίζει ξανά στην λίμνη της Ουγγαρίας, Balaton. Ο αγώνας θα είναι επταήμερος και αναμένεται να γίνει στις 20 με 26 Απριλίου.

Αν και θεωρείται σαν αντικαταστάτης του Dakar παρόλα αυτά θα έχει διαφορετική μορφολογία με συχνές αλλαγές στο έδαφος, ενώ από τα συνολικά 3000 χιλιόμετρα τα μισά από αυτά θα είναι ειδικές διαδρομές.

Οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν στις 11 Φεβρουαρίου με δικαίωμα συμμετοχής τα 300 ευρώ για αυτούς που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο rally Dakar 2008 ενώ για τους υπόλοιπους θα είναι 3000 ευρώ για μοτοσικλέτα , 5000 ευρώ για αυτοκίνητα και 7000 ευρώ για φορτηγά.

Φήμες θέλουν επίσης μια διοργάνωση αντίστοιχου Rally στην Πορτογαλία και την Ισπανία από τον Σεπτέμβριο ως προπομπός για το Rally Dakar 2009!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ