net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο 125άρι που “κλέβει” καρδιές

Με άρωμα νοσταλγίας ήρθε το Besbi 125 από τη Daelim το οποίο κέρδισε την προσοχή μας με την ρετρό σχεδίαση του. Στην ουσία όμως μιλάμε για ένα σύγχρονο scooter, που μπορεί να δώσει λύσεις μέσα στην πόλη, λόγω του αρκετά καλού μοτέρ του και των μικρών διαστάσεών του.

 
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρείες ακολουθούν την τάση για παραγωγή σύγχρονων scooter με ρετρό χαρακτηριστικά. Στον ίδιο δρόμο και η κορεάτικη εταιρεία με τον πρόσφατο εκπρόσωπο της.
Ένα από τα βασικά στοιχεία του Besbi που ήδη αναφέραμε είναι η ιδιαίτερη νοσταλγική εμφάνιση του που οι επιρροές από τη Ιταλική Vespa είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Το μικρό Besbi όμως δεν περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση καθώς παρά τις περιορισμένες του διαστάσεις διαθέτει αρκετό χώρο και άνεση για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη με τον τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα του.
Πρακτικά το Besbi αποτελεί μια οικονομική λύση μέσα στην πόλη, κοστίζει λίγα, είναι μικροκαμωμένο και κινείται με ασφάλεια και ευκολία δίνοντας αρκετή εμπιστοσύνη στον αναβάτη του ενώ σε συνδυασμό με την κομψή και όμορφη αισθητική του μπορεί να αποτελέσει τον καθημερινό σας “σύντροφο”.
To Besbi 125 διατίθεται στην τιμή των 1.580 ευρώ. Περισσότερα στο Moto Tρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ