LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Βροχερές δοκιμές Honda στη Sepang

Ο Nicky Hayden συμπλήρωσε περίπου τριάντα, αρκετά χρήσιμους, γύρους την Δευτέρα στην πίστα της Sepang για την Repsol Honda. Μια δυνατή βροχή καλωσόρισε την ομάδα το πρωί, ενώ η βρεγμένη πίστα υπερίσχυσε έναντι του χρόνου που είχαν στη διάθεσή τους.

 
Όταν το απόγευμα η καταιγίδα καταλάγιασε και βελτιώθηκε η κατάσταση στη πίστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής 2006 είχε την ευκαιρία να εκτιμήσει τις ρυθμίσεις του κινητήρα για βρεγμένο, το traction control και το στήσιμο της εργοστασιακής του Honda RC212V. Λόγω των καιρικών συνθηκών, ο Dani Pedrosa, προτιμήθηκε να μην κάνει δοκιμές αυτή τη μέρα.

Η ομάδα της Repsol Honda θα επιστρέψει σε πιο ψυχρό κλίμα, αυτό του Ευρωπαϊκού φθινοπώρου για τον τελευταίο γύρο της αγωνιστικής χρονιάς 2007, το GP της Valencia που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Nicky Hayden, καλύτερος γύρος (βρεγμένο): 2’19.245 -30 γύροι “Σίγουρα, κάναμε τις δοκιμές την κατάλληλη μέρα εδώ στη Sepang γιατί τις περισσότερες ημέρες η βροχή ήταν συνεχής και δυνατή. Την τελευταία στιγμή, ο καιρός άνοιξε αρκετά ώστε να βγω στη πίστα και να κάνω κάποιες δοκιμές στο βρεγμένο. Ήταν αρκετά χρήσιμο γιατί δεν ήμουν και ότι καλύτερο στους βρόχινους αγώνες τη φετινή σεζόν. Κοιτάξαμε μερικά εναλλακτικά στησίματα και βρήκαμε μερικές ρυθμίσεις που άξιζαν το χρόνο που ξοδέψαμε.”

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ