net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή στην Ισπανία

Στην Αλμερία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης οικογένειας FZ της Yamaha. Τις περισσότερες αλλαγές έχει δεχτεί το μικρότερο μέλος, FZ6, το οποίο παράγεται πλέον σε δύο εκδόσεις, μία με απόδοση 78 ίππους και την S2 με 98 ίππους και αναβαθμισμένο περιφερειακό εξοπλισμό.

 
Για το δημοφιλές FZ6/Fazer η Yamaha θέλοντας να διευρύνει τις δυνατότητες του, δίχως όμως να αλλοιωθεί η έντονη προσωπικότητά του αποφάσισε να το παράγει σε δύο εκδόσεις. Το FZ6/Fazer 600 που είναι μια κοντινή στο περσινό μοντέλο έκδοση με πιο γραμμική απόδοση του κινητήρα σε όλο το φάσμα στροφών και μειωμένη απόδοση στους 78 ίππους. Για όσους βιάστηκαν να γκρινιάξουν, καλύτερα να αναθεωρήσουν μιας και η έκδοση S2 διαθέτει την ίδια απόδοση με το περσινό μοντέλο (98 ίππους) και επιπλέον ποιοτικότερο περιφερειακό εξοπλισμό αλλά και ένα επιδερμικό face lift.
Όσον αφορά στο 1000άρι, το FZ1/ Fazer δέχτηκε και αυτό επιδερμικές αλλαγές που του προσδίδουν περισσότερο καθημερινό και τουριστικό προφίλ, ενώ η ¨ντυμένη¨ έκδοση προσφέρεται πλέον με ABS. Πλήρη δοκιμή και λεπτομέρειες διαβάστε στο τεύχος 9 του MotoΤρίτη που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ