6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι κολλημένος με τη μοτό σου

Έχεις ένα από αυτά τα σημάδια! Είσαι κολλημένος με τη μοτοσυκλέτα σου... Και καλά κάνεις! Πόσο συμφωνείτε;;

Είναι γενικότερα γνωστό ότι πάρα πολλοί δικυκλιστές έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το όχημά τους. Μια σχέση που πολλές φορές φτάνει ίσως και στο... «κόλλημα» και σε μια χρήση που ξεφεύγει από τα όρια του απλού μεταφορικού μέσου και αγγίζει τη...συντροφικότητα. Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι έχεις μια σχέση...πάθους με τη μοτοσυκλέτας σου; Διαβάστε τη λίστα και πείτε μας αν συμφωνείτε! 
 
1) Την καβαλάς χειμώνα-καλοκαίρι: Δεν είσαι ένας από τους αναβάτες που, με τα πρώτα σημάδια κακοκαιρίας, αφήνει τη μοτοσυκλέτα και επιλέγει αυτοκίνητο ή μέσα. Την οδηγείς συνεχώς, για όπου χρειαστεί να πας, ακόμη και αν έχεις και αυτοκίνητο! 
 
2) Βγάζεις το αμάξι μόνο...τα Σαββατοκύριακα: Και αυτό αν χρειαστεί να κάνεις ψώνια η ακόμη και μόνο για να φορτίσεις τη μπαταρία! 
 
3) Ακολουθείς τις παρέες σου με το δίκυκλό σου: Μπορεί η παρέα σου να έχει κανονίσει εκδρομούλα ή εξόρμηση για μπάνιο με αυτοκίνητα αλλά εσύ...σταθερός! Θα τους ακολουθήσεις, αλλά θα έχεις τη μοτοσυκλέτα σου μαζί, ακόμη και αν σε προσκαλέσουν να πας με το αυτοκίνητο!
 
4) Την παίρνεις μαζί και στις διακοπές: Παρά το ότι μπορεί κανείς να νοικιάσει δίκυκλο ή ακόμη και να μην μεταφέρει καν το όχημά του στον προορισμό του, εσύ προτιμάς να πάρεις για άλλη μια φορά τη μοτό σου μαζί σου! Και ας σου στοιχίσει και κάτι παραπάνω! 
 
5) Την βγάζεις συνέχεια φωτογραφίες: Αν δεν είναι αυτό σημάδι ότι είσαι κολλημένος, ποιο είναι; Βγάζεις φωτό όπου βρεθείς και σταθείς, είτε αυθόρμητα στιγμιότυπα είτε ακόμη και «ψαγμένα» ενσταντανέ! 
 
6) Πηγαίνεις πολλές φορές βόλτα μόνος: Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προτιμά να πάει μια βόλτα μόνος του, αντί να συναναστραφεί με φίλους; Όταν θέλεις να ηρεμήσεις ή να ξεχαστείς, καβαλάς το δίτροχο «μωρό» σου και χάνεσαι; Είναι ένα ακόμη σημάδι ότι παθιάζεσαι με το όχημά σου! 

  • Κωνσταντίνος ΧΤ 600 2KF

    Της μιλάς όταν την πλένεις και όταν ασχολείσαι μαζί της... Την ζηλεύει ο-η σύντροφος σου.... Μετά από πτώση κοιτάς πρώτα τι έπαθε εκείνη την καβαλάς και συνεχίζεις χωρίς φόβο...

     
  • Γιαννης Παπαγεωργίου

    Επίσης άλλο ένα σημάδι είναι όταν πηγαίνεις για καφέ και την έχεις απέναντί σου και όλη την ώρα την ζαχαρωνεις

     
  • Κώστας SV 1000

    Έτσι ακριβώς ακριβώς !!!! Ειδικά τα δύο υποκεφαλαια πού αναφέρονται στις φωτογραφίες καί τίς μοναχικές βόλτες είναι λες και αναφέρονται σε μένα !!!