LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Συνεχίζεται η αύξηση στις ταξινομήσεις

Και τον Φεβρουάριο συνεχίστηκε η ανοδική πορεία στις ταξινομήσεις δικύκλων, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον δεύτερο μήνα του 2007 ταξινομήθηκαν 5.577 νέα δίκυκλα, 1.357 περισσότερα από αυτά που ταξινομήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2006!

 
Η εντυπωσιακή αύξηση στις ταξινομήσεις, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό νέο που μας χάρισε ο Φεβρουάριος.

Νέα μοντέλα, όπως το Kawasaki Versys 650, εποφθαλμιούν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους και ξεκινούν δυναμικά στη νέα αγορά, ενώ και τα scooter φαίνεται πως ανεβαίνουν επικίνδυνα, αποτελώντας απειλή για την παντοκρατορία των παπιών.

Τα πέντε δημοφιλέστερα μοντέλα για τον Φεβρουάριο, πάντως, είναι οι συνήθεις ύποπτοι: Honda Innova 125 (385), Yamaha Crypton 110 (229), Modenas Kristar (195), Piaggio Beverly 250 (152) και Suzuki V-Strom 650 (143). Για περισσότερες λεπτομέρειες μη χάσετε το τεύχος (06/07) του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ