net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο ανάλαφρος κύκνος της Yamaha

Όμορφο, γρήγορο, ελαφρύ και ευέλικτο. Το Cygnus της γενιάς X της Yamaha έρχεται να βάλει τη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα σχεδίαση στη ζωή του νέου αναβάτη, αλλά και του αναβάτη που ψάχνει ένα εύχρηστο δίκυκλο για την καθημερινή του μετακίνηση στους δρόμους της πόλης.

 
Πρόκειται για το ελαφρύτερο scooter της Yamaha, που τα χαρακτηριστικά του το κάνουν ιδανικό στο χειρισμό του μέσα στην κίνηση. Αν αποζητάτε το μικροκαμωμένο “σουλούπι” αλλά παράλληλα ένα δυνατό κινητήρα για να “ξεκολλάτε” εύκολα, το Cygnus είναι αυτό που ψάχνετε. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία του φετινού μοντέλου είναι ο ανανεωμένος κινητήρας που πλέον είναι ψεκαστός, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ποθητό!

Το Cygnus X 125 παραμένει το scooter που ξέραμε. Ένα scooter για όλους! Το ιδανικό εργαλείο για την εξοικείωση των νέων οδηγών με τους δύο τροχούς. Οι πιο έμπειροι θα το εκτιμήσουν για την εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και κατανάλωσης, ενώ η τιμή του, αν και όχι τόσο προσιτή για την κατηγορία του (2.350 €), υπόσχεται πως δε θα χάσει κάποιος που θα το προτιμήσει.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος (04/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ