net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεταχειρισμένο TDM900 ‘02 από 6.000 €

Το 2002, η Yamaha διατηρώντας τη βασική φιλοσοφία του TDM850, κατασκεύασε μία εντελώς νέα και πιο ισχυρή μοτοσικλέτα, η οποία διέθετε ψεκασμό, έστριβε καλύτερα, είχε ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, εκπληκτικά φρένα αλλά και η ποιότητα κατασκευή της ήταν ανώτερη.

 
Το TDM 900 παραμένει μέχρι σήμερα μία μοτοσικλέτα την οποία μπορείς να χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου μετακίνηση, στα ταξίδια, καθώς και σε sportive βόλτες. Δεν είναι πολυμορφική, αλλά είναι σχεδιασμένη από την αρχή με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να τα κάνει όλα, κάτι το οποίο καταφέρνει σε μεγάλο ποσοστό.

Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπροστά και πίσω δίνουν τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να φέρει (με λίγους πειραματισμούς) το στήσιμο της μοτοσικλέτας ακριβώς στα μέτρα του. Η θέση οδήγησης είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και ισορροπεί άψογα μεταξύ σπορ τοποθέτησης, άνεσης για το ταξίδι αλλά και καθημερινής χρήσης, ενώ θα χωρέσει άνετα και τους πολύ ψηλούς.

Τα φρένα έρχονται από την οικογένεια των R1 και θέτουν τέλος όσον αφορά στις επιδόσεις τους, καθώς εκτός από τα υψηλά επίπεδα πέδησης, παρέχουν άψογη αίσθηση και δύναμη η οποία ξεπερνάει τις δυνατότητες του μοντέλου.

Η συμπεριφορά στο δρόμο ξεκινά σαν ουδέτερη (από τις στάνταρ ρυθμίσεις των αναρτήσεων) και περνά μέχρι τη σπορ ανάλογα με τις αλλαγές που θα κάνετε. Ατού αποτελούν πάντως οι διαστάσεις της μοτοσικλέτας, οι οποίες δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στην κίνηση, παρέχοντας ταυτόχρονα αρκετή προστασία στα ταξίδια.

Ιστορικό
Το TDM των 900 κυβικών παρουσιάστηκε το 2002 και από τότε έχει μείνει… ακριβώς το ίδιο! Η μοναδική προσθήκη που έγινε ήταν εκείνη του συστήματος ABS, η οποία έγινε το 2005 και χαρακτήρισε το μοντέλο σαν ‘‘νέο’’. Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε ‘‘αφού δουλεύει γιατί να το αλλάξεις’’, μιας και οι πωλήσεις από το 2002 δείχνουν ότι το ελληνικό κοινό εμπιστεύεται το TDM όσο κανένα άλλο.

Τι να προσέξετε
Ρίξτε μία ματιά στις μπουκάλες του πιρουνιού για τυχόν διαρροές στις τσιμούχες. Δοκιμάστε το σασμάν και το συμπλέκτη και βεβαιωθείτε ότι δουλεύουν σωστά και δεν ‘‘κολλάνε’’ πουθενά. Επίσης, ελέγξτε το ψαλίδι για τυχόν τζόγους.

Αγορά - 6.200
Πώληση - 6.800

Οι τιμές πώλησης είναι μέσες τιμές πώλησης από ιδιώτη σε ιδιώτη και από έμπορο σε ιδιώτη. Οι τιμές αγοράς αφορούν αγορά εμπόρου από ιδιώτη.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ