• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το υπερATLANTICο τέκνο της Aprilia!

Ένα «μικρό» mega scooter το οποίο έρχεται να μας δώσει μια ιδέα από την ιταλική φινέτσα αλλά και την τεχνοτροπία του, στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να κινούμαστε καθημερινά. Ένα αυτόματο 250άρι το οποίο έχει…πολλά να μας πει αλλά και να μας διδάξει με την άριστη συμπεριφορά του!

 
Είτε το θέλουμε είτε όχι, τα 250άρια scooter έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής χιλιάδων γύρω μας. Αλλά γιατί να μην το θέλουμε;

Στο κάτω-κάτω της γραφής πρόκειται για δίτροχα τα οποία μπορεί να ξεκίνησαν την πορεία τους, πριν μερικά χρόνια, με σκοπό να μας απαλλάξουν από το άγχος των μικρομεσαίων μετακινήσεων, εξελίχθηκαν όμως σε scooter αξιώσεων, τα οποία όχι απλά δεν περιορίζονται στην καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά κάνουν τις διαδρομές ρουτίνας ευχάριστες και διασκεδαστικές.

Πάρτε για παράδειγμα το Atlantic των 250 κυβικών. Φαίνεται…σοβαρό και…mainstream, μόλις όμως ανέβεις επάνω του και ανοίξεις το γκάζι καταλαβαίνεις ότι το να σε πάει στη δουλειά σου το πρωί είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Και φαντάσου ότι ακόμα δεν έχεις φτάσει στην πρώτη στροφή!
Μάθετε περισσότερα το συλλεκτικό τεύχος (24/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ