Στη Νέα Ζηλανδία θα διεξαχθεί φέτος ο μεγαλύτερος ετήσιος θεσμός Enduro ISDE και η ελληνική εθνική ομάδα θα ταξιδέψει εκεί για να συμμετέχει. Για έξι μέρες, εθνικές ομάδες από έξι αναβάτες, club των τριών και μεμονωμένοι οδηγοί, θα διανύσουν παραπάνω από 300 χλμ/ημέρα.
Οι ειδικές διαδρομές είναι δεκάδες και ολοκληρώνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και αυστηρούς κανονισμούς τεχνικής υποστήριξης η οποία και γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους αναβάτες!
Κάθε χρονιά, πάνω από 700 αναβάτες και πολλοί επιπλέον φίλοι, δημοσιογράφοι, μηχανικοί και λάτρεις του Enduro γεμίζουν τις τοποθεσίες σε κάθε γωνιά της γης που διοργανώνεται το ISDE.
Φέτος έχουν δηλωθεί 720 συμμετοχές και ανάμεσά τους θα είναι και οι έξι Έλληνες αθλητές που θα συνθέσουν την ελληνική αποστολή:
Την Εθνική Ομάδα (Hellas Trophy Team) αποτελούν οι:
Αδάμος Πράσσος με ΚΤΜ EXC-F 250 στην κατηγορία E1 Δημήτρης Κόκκινος με ΚΤΜ EXC 525 R στην κατηγορία Ε3 Τάκης Μανιάτης με Husqvarna WR 250 στην κατηγορία Ε2 Σταμάτης Μαντάς με ΚΤΜ EXC 450 R στην κατηγορία Ε2 Βασίλης Ορφανός με Aprilia RXV 450 στην κατηγορία Ε2 Δημήτρης Αθανασουλόπουλος με Yamaha WR 250F στην κατηγορία E1