net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Versys: Η νέα εποχή!

Το Versys 650, είναι το πιο φρέσκο μοντέλο της Kawasaki. Μια μοτοσικλέτα που δρομολογεί τη νέα εποχή των On-Off, που επιτάσσει μοντέλα με καθαρό, ασφάλτινο προσανατολισμό, αφήνοντας τον παράγοντα της εκτός δρόμου οδήγησης, διακριτικά, στο περιθώριo.

 
Ο νέος αέρας που πνέει στο εργοστάσιο της Kawasaki τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της προσπάθειας είναι και το Versys 650. Το νέο μοντέλο της Kawasaki είναι μια πρωτοποριακή μοτοσικλέτα αισθητικά, που δε διστάζει να φανερώσει τον καθαρά ασφάλτινό της χαρακτήρα. Είναι στατιστικά άλλωστε αποδεδειγμένο πως οι μοτοσικλέτες On-Off σε συντριπτική πλειοψηφία δε θα πατήσουν ποτέ τους τροχούς τους σε χωμάτινο τερέν.

Με την παρουσίαση του Versys εγκαινιάζεται η νέα εποχή των Οn- Off, που άτυπα μπορούμε να βαφτίσουμε ψηλά Street. Προσανατολισμένο για ασφάλτινη χρήση δε διχάζεται και τοποθετείται ξεκάθαρο απέναντι στους μελλοντικούς αγοραστές του.
Πρωτοποριακό σχεδιαστικά, με άριστη ποιότητα κατασκευής και ολοκληρωμένο, αναμένουμε την άφιξή του στην χώρα μας στα μέσα Νοεμβρίου, όπου και θα αξιολογήσουμε τη συμπεριφορά του και επί ελληνικού εδάφους.
Διαβάστε αναλυτικότερα τις εντυπώσεις μας, από το ταξίδι μας στο Παρίσι, για το νέο Versys στο τεύχος (22/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ