LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ο Ρόσι θα τρέξει στο WRC

O «γιατρός» Βαλεντίνο Ρόσι, αποφάσισε να οδηγήσει για δεύτερη φορά σ’ έναν αγώνα του WRC! Το όνομά του έχει δηλωθεί για το Ράλλυ Νέας Ζηλανδίας και θα οδηγήσει ένα Subaru Impreza. H συμμετοχή του είναι ιδιωτική, αλλά το αυτοκίνητο είναι της αγωνιστικής ομάδας της Subaru.

 
O σταρ του Moto GP, μετά από 4 χρόνια θα ξαναμπεί, λοιπόν, σε αυτοκίνητο WRC. Το… βάπτισμα του πυρός, το είχε πάρει το 2002, οδηγώντας ένα Peugeot 206 WRC της ιδιωτικής ομάδας Γκριφόν στο Ράλλυ της Μ. Βρετανίας, όπου και εγκατέλειψε την πρώτη ημέρα του αγώνα από έξοδο.

Η συμμετοχή του θα είναι ιδιωτική, αλλά το Subaru Impreza που θα οδηγήσει, είναι αυτό που έτρεξε ο Κρις Άτκινσον στο φετινό Ράλλυ Γερμανίας. Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει οδηγήσει ξανά αγωνιστικό Subaru, όχι όμως σε επίσημο αγώνα.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ