net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η οδήγηση ξεκινάει από τα... 50!!

Πίσω στα θρανία έστειλε τους σχεδιαστές της η Aprilia και σχεδόν από λευκό χαρτί σχεδίασαν τις μικρές αυτές μοτοσικλέτες απευθυνόμενοι κυρίως στον εφηβικό πληθυσμό, ζητώντας του να εμπιστευθεί τα τρία μοντέλα, RS – RX – SX, για τα πρώτα τους βήματα σε όλους τους χώρους.

 
Η νέα γενιά είναι απαιτητική, βιάζεται να μεγαλώσει, ποθεί τις μεγάλες μοτοσικλέτες, ασχέτως αν η ανατομία τους και μόνο τις καθιστά απαγορευτικές. Η Aprilia όμως δε θα μπορούσε να αφήσει τους νεαρούς, δίτροχους fun παραπονεμένους.
Οι σημαντικότερές της μοτοσικλέτες, Mile, SXV και RXV μπήκαν στο μικρό μπουκάλι που κάνει τη διαφορά στα ακριβά αρώματα και γεννήθηκαν τα RS, SX, RX /50. Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να προσεγγίσετε αρκετά κοντά και να ψηλαφίσετε τη λεπτομέρεια για να αντιληφθείτε ότι δεν πρόκειται για τα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας.
H Aprilia, σίγουρη για το τελικό της αποτέλεσμα, έθεσε τη μεγαλύτερη πρόκληση στον ίδιο της τον εαυτό και πραγματοποίησε την παρουσίαση των RS 50 και MX 50 σε μία πίστα καρτ, ενώ το RX 50 σε μια χωμάτινη, αμμώδη διαδρομή που διέθετε και ένα τραπέζι ευκαταφρόνητων διαστάσεων.
Το Moto Τρίτη ήταν εκεί, οδήγησε τα νέα μοντέλα της Aprilia και σας μεταφέρει χαρακτηριστικά και εντυπώσεις στο τεύχος (13/06) που κυκλοφορεί.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ