• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Float like a butterfly, sting like a bee*
Piaggio MP3 300 Yourban
Διαβάστηκε από 37770 αναγνώστες
Ο ενθουσιασμός ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα που βίωσα στο πετσί μου, κατά την εβδομάδα δοκιμής του νέου MP3 300 Yourban. Το 
Yourban εξελίσσει την άριστη ιδέα του πρώτου MP3, είναι ελαφρύτερο κατά 15 κιλά, μικρότερο σε διαστάσεις, με μεγαλύτερους τροχούς 13 ιντσών μπροστά και ακόμα καλύτερο κράτημα. Με λίγα λόγια, μια πραγματική αποκάλυψη για τον χώρο των scooter!
Ο ενθουσιασμός ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα που βίωσα στο πετσί μου, κατά την εβδομάδα δοκιμής του νέου MP3 300 Yourban. Το Yourban εξελίσσει την άριστη ιδέα του πρώτου MP3, είναι ελαφρύτερο κατά 15 κιλά, μικρότερο σε διαστάσεις, με μεγαλύτερους τροχούς 13 ιντσών μπροστά και ακόμα καλύτερο κράτημα. Με λίγα λόγια, μια πραγματική αποκάλυψη για τον χώρο των scooter!
(*Να αιωρείσαι σαν πεταλούδα, να τσιμπάς σαν μέλισσα», Muhammad Ali.
Δεν πρόκειται να διαβάσετε ένα ακόμη συμβατικό τεστ για κάποιο scooter, αυτό μπορείτε να το ξεχάσετε από τώρα. Αντ´ αυτού, θα προσπαθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους για τους οποίους πιστεύω πως το Yourban αποτελεί μια από τις καλύτερες, τις πιο ασφαλείς προτάσεις σε μεταφορικά μέσα αυτή τη στιγμή, προσφέροντας εκτός από αδιαμφισβήτητη χρηστική αξία, και πρωτάκουστες δόσεις διασκέδασης για την κατηγορία των scooter.

 
 Float like a butterfly, sting like a bee*
Πανάκεια για αρχάριους δικυκλιστές
Καρότο και μαστίγιο για τους έμπειρους
Ήταν ένα σκοτεινό βράδυ που λέτε…
Στην Εθνική Οδό, τέρμα τα γκάζια
Το νέο τρίτο στεφάνι
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία