Οδηγούμε: Ducati Multistrada 1260 Enduro

Η πιο Adventure έκδοση της Multistrada ανανεώνεται 3 χρόνια μετά την παρουσίασή της, αποκτώντας τον νέο κινητήρα 1262 κυβικών ο οποίος συνδυάζεται με αλλαγές που έχουν σκοπό να την κάνουν ακόμη πιο φιλική.

Τι νέο φέρνει
Κινητήρας 1262 κυβικών
Νέο εργονομικό τρίγωνο
Oθόνη TFT 5 ιντσών με βελτιωμένα γραφικά
Νέος χρωματισμός και αυτοκόλλητα

Βρεθήκαμε λοιπόν στην Ιταλία για την παγκόσμια παρουσίαση του βαρέος πυροβολικού της εταιρίας στην κατηγορία των μεγάλων On-Off. Η Ducati αποφάσισε να τελειώσει νωρίς την αναμονή για την Enduro έκδοση του πιο εμπορικού της μοντέλου, παρουσιάζοντάς την στους δημοσιογράφους πριν την έκθεση της Eicma. Μια τακτική που φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται από την Ιταλική εταιρία. 

H περιοχή που μας φιλοξένησε ήταν η Τοσκάνη, μια επιλογή που χαρακτηρίζεται τόσο από την φυσική της ομορφιά όσο και από τις διαδρομές που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του μοντέλου. Οδηγήσαμε αρκετά χιλιόμετρα σε βουνό, χώμα και άσφαλτο, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για την ανανέωση, που δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω κυβικά όπως υποδηλώνει το χαρακτηριστικό πλέον νούμερο 1260.