net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια οικονομική και άκρως τίμια πρόταση, ο "άσος" της Daelim.

Λιτός σε σχεδίαση και ευανάγνωστος ο πίνακας οργάνων που φέρει τα απολύτως απαραίτητα για την ενημέρωση του αναβάτη.

Χώρος κάτω από τη σέλα δεν υπάρχει. Στη μεγάλη επιφάνεια πίσω από το ρεζερβουάρ τοποθετείται η σχάρα του επαγγελματικού μοντέλου.

Daelim Ace 110

Είναι πραγματικά οικονομικό και δείχνει ικανό να αντέξει στις μεγαλύτερες κακουχίες. Το Ace 110 παρουσιάζεται έτοιμο να κερδίσει την εύνοια του αναβάτη του στην δύσκολη καθημερινή μετακίνηση και τα καταφέρνει.

 
Τιμή: 1.595 ευρώ

+: Κατανάλωση, προστασία ποδιάς, 4 χρόνια εγγύηση
-: Κοντή 4η σχέση
Χρώματα: Λευκό, μαύρο, κόκκινο

Το Ace είναι ένα από εκείνα τα δίτροχα που σου δίνουν την εντύπωση ότι θα καταφέρουν να αντέξουν ακόμη και στη χειρότερη κακομεταχείριση. Αρκετά συμπαγές ως κατασκευή με πολύ καλή συναρμογή των πλαστικών του, κερδίζει αμέσως τον παρατηρητή στο συγκεκριμένο τομέα. 
Σε πολύ καλά επίπεδα κινείται η γενική εργονομία του Ace. 
'Αμεση είναι η εξοικείωση του αναβάτη με τα κουμπιά, ενώ ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων, φέρει ταχύμετρο, λυχνίες για την επιλεγμένη σχέση ταχύτητας και δείκτη βενζίνης. 
Η θέση οδήγησης θα βολέψει ένα ευρύ φάσμα αναβατών, όσον αφορά στο σωματότυπό τους, με το τιμόνι και τα μαρσπιέ να βρίσκονται σε ιδανική απόσταση σε σχέση με τον κορμό του αναβάτη. 

Η σέλα φέρει ποιοτικό αντιολισθητικό υλικό για την επένδυσή της, διαθέτει ικανοποιητικό πλάτος και βρίσκεται αρκετά κοντά στο έδαφος αφήνοντας τα πόδια να πατούν κάτω με ασφάλεια. 
Το μεγάλο της μήκος επιτρέπει την άνετη μεταφορά και δεύτερου ατόμου και το μόνο αρνητικό εντοπίζεται στο πολύ μαλακό αφρώδες που κουράζει τα μαλακά μόρια μετά από πολύωρη παραμονή.

 
  • Γιάννης

    Που να δοκιμάσετε το Keeway Target 125. Ροπάτος κινητήρας, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και μου κάνει εντύπωση πως μετά απο 2 χρόνια το διαφημίζετε όλοι σας, και δεν έχει ακουστεί τίποτα τόσο καιρό. Τέτοια μοτέρια δεν τα αφήνεις στην ακρή...

      3
    • Mototriti

      Απάντηση: Το έχουμε δοκιμάσει αγαπητέ φίλε, και το έχουμε δημοσιεύσει κιόλας!

        3

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ