net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και καταναλώνει ελάχιστη βενζίνη. Η κραδασμοί που παράγει δεν ενοχλούν παρά μόνο στο όριο της περιστροφής του.

Κινητήρας: Ικανοποιεί!

Ο αερόψυκτος κινητήρας του Ace έρχεται στη ζωή αμέσως και μόνο τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το τσοκ που βρίσκεται στο αριστερό γκριπ. Εύκολα παίρνει μπροστά και με τη μανιβέλα, με μία «καλή», χωρίς πολύ δύναμη, μανιβελιά. 
Οι επιδόσεις που προσφέρει ικανοποιούν, ειδικά αν λάβει υπόψη κανείς τη χωρητικότητα του. 
Σε αυτό συνεισφέρει και η κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου που βοηθά το μοτέρ να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του. 

Κραδασμοί υπάρχουν και θα κάνουν την εμφάνισή τους κοντά στο όριο περιστροφής υπενθυμίζοντας σε αυτόν που βρίσκεται στο τιμόνι να επιλέξει την επόμενη σχέση στο μαλακό και θετικό κιβώτιο. 
Στο φανάρι το Ace πετάγεται άμεσα μπροστά, ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα, φορτώνοντας όλες τις ταχύτητές του με χαρακτηριστική ευκολία.

 
  • Γιάννης

    Που να δοκιμάσετε το Keeway Target 125. Ροπάτος κινητήρας, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και μου κάνει εντύπωση πως μετά απο 2 χρόνια το διαφημίζετε όλοι σας, και δεν έχει ακουστεί τίποτα τόσο καιρό. Τέτοια μοτέρια δεν τα αφήνεις στην ακρή...

      3
    • Mototriti

      Απάντηση: Το έχουμε δοκιμάσει αγαπητέ φίλε, και το έχουμε δημοσιεύσει κιόλας!

        3

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ