• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 6/2020

  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • Test: Triumph Tiger 900 Rally Pro

  Test: Triumph Tiger 900 Rally ProΗ Triumph ελευθέρωσε το νέο της Τίγρη, αλλά δεν τον άφησε χωρίς εφόδια. Τον προίκισε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πλούσιο εξοπλισμό και 3 διαφορετικές εκδόσεις, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες. Είναι το καλύτερο Tiger που έχει δημιουργηθεί ποτέ και είναι έτοιμο να σε πάει παντού.»
 • Test: Voge 300R

  Test: Voge 300RΗ Voge εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, δηλώνοντας παρούσα και στη δημοφιλή κατηγορία των 300 κυβικών. Σαν πραγματικός μαχητής, το 300R δεν φοβάται τον σκληρό ανταγωνισμό και έχει σκοπό να αποδείξει ότι η ποιότητα μπορεί να συνδυάζεται με προσιτή τιμή. »
 • ΔΟΚΙΜΗ BMW F 900 XR

  ΔΟΚΙΜΗ BMW F 900 XRΔεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη εποχή για τη BMW ώστε να παρουσιάσει το νέο XR. Η παρουσία του βάζει φωτιά στην κατηγορία των σπορ τουριστικών, εκεί όπου ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσεις, είναι να είσαι επιτυχημένος σε όλους τους τομείς.»
 • ΔΟΚΙΜΗ VESPA ELETTRICA 70KM/H

  ΔΟΚΙΜΗ VESPA ELETTRICA 70KM/HΗ δεύτερη ενσάρκωση της Vespa Elettrica έρχεται… γρηγορότερη, φέροντας και όλα τα δυνατά της σημεία: Απαράμιλλο στυλ και ποιότητα, έντονη μοναδικότητα και πολλά υποσχόμενη συμπεριφορά… Θα σε βάλει στην πρίζα να την αποκτήσεις; »
 • ΔΟΚΙΜΗ Yamaha Tracer 700

  ΔΟΚΙΜΗ Yamaha Tracer 700Ο αέρας της αλλαγής παρασέρνει και το Tracer 700. Πώς όμως θα βελτιώσεις μια ήδη πετυχημένη συνταγή;»